Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Sokkal durvább a Battle...

Sokkal durvább a Battle Royale az Éhezők Viadalánál?

Figyelt kérdés
Az Éhezők Viadalát most olvasom és nagyon tetszik csak már előre félek h mit fogok olvasni h ha végeztem vele... Azt hallottam h a Battle Royale valamivel durvább és h sokkal részletesebben leír dolgokat. A műfaj tetszik csak arra lennék kíváncsi h nekem való e így 16 évesen.

2012. máj. 19. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen! Sokkal durvább és erőszakosabb is. És szerintem sokkal jobb is.Az tény hogy egy felnőtteknek szóló könyv, a szereplők 17-18 évesek. Szerintem 16 évesen nyugodtan elolvashatod!
2012. máj. 19. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is előbb olvastam az ÉV-át, mint a BR-t, és igen, sokkal részletesebb és brutálisabb, egészen máshova rakja a hangsúlyt, mint az ÉV. Ettől függetlenül mindkettő nagyon jó, csak nem szabad az egyiket a másikhoz hasonlítani.

16/l

2012. máj. 19. 17:35
 3/5 halibel ***** válasza:

13 éves vagyok, most kezdem olvasni a Battle Royale-t., szrintem kezdd el te is ;))

És igen, durvább.

2012. máj. 19. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
SOKKAL durvább... az első 100 oldalt fintorogva olvastam, de utána meg se kottyant, pedig viszonylag érzékeny vagyok rá... (kb 15 perce végeztem vele, egy nap alatt olvastam el, "etette" magát; most a szokásos "jó könyvre ráguglizunk" rituálémat végzem) de tuti, hogy a filmeket nem nézem meg...
2012. jún. 26. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Durvább :) én a BR hamarabb olvastam 13 évesen de IMÁDTAM. <3
2012. dec. 11. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!