Vámpírnaplók könyvek MAGYARUL?
Igen le van fordítva, a Könyvmolyképző kiadó adta ki a Vörös Pöttyös könyveken belül (ők adták ki anno a twilight-ot is) de nem ajánlom, L.J. könyve annyira más és klisés és idétlen szerintem, ami valami borzasztó. Persze magát a TVD sorozatot én is ismerem és szeretem, de alapjaiban semmi köze a sorozatnak a könyvhöz csak a nevek egy része, de sztem a könyv nagyon rossz. De ha akarod olvas el nyugodtan. A magyar címe is Vámpírnaplók és a sorozatképei vannak a borítón.
(egy különbség pl hogy Stefan és Damon olaszok és a reneszánsz Itáliában éltek majd párbajban megölték egymást. de amúgy égen a csillag annyi változtatás van és nem is az a cselekmény a könyvben mint a sorozatban)
(VIGYÁZZ megjelent egy olyan könyv is a vörös pöttyösnél, hogy STEFAN napló 1., ezt nem L.J. írta hanem a sorozat két készítője és ez kapcsolódik a sorozathoz, míg a vámpírnaplók könyv nem)
Eddig 7 rész jelent meg, de ha jól tudom összesen 10 részes lesz.
Nagyon jó könyv, igaz, hogy nem hasonlit a sorozathoz de attól még nagyon jó :)
Ha inkább a sorozathoz hasonlót szeretnél olvasni akkor a Stefan naplóit olvasd el, mert az a sorozat alapján készült.
nekem nagyon tetszett mind a 7 rész.
az első 4 rész kicsit hasonlít a sorozathoz de az 5./6./7. már egy trilogia és a szereplők a kicune testvérekkel küzdenek.
érdekes hogy a könyvben Elena szőke és kékszemű
Damon pedig fekete szemű
és nem MysticFalls hanem FellChurch a város neve
Szinte bármelyik könyvesboltban megveheted az első 7 részt, ami eddig megjelent magyarul (ha épp nincs meg nekik, meg tudják rendelni). Illetve neten is meg tudod rendelni (libri, 7books, alexandra, stb. honlapokon). Valamint online is lehet olvasni (google-be beírod: Vámpírnaplók könyv online - biztos vagyok benne, hogy ad ki rá találatot), illetve pdf-ben le is tudod tölteni.
Viszont én is egyet értek azzal, hogy ha a sorozatot szereted, akkor a könyvek több, mint valószínű, hogy nem fognak tetszeni. Számomra is eléggé "gagyi" és unalmas volt (bár én csak az első kettőt olvastam).
Van magyarul, 7 rész eddig. A könyvesboltokban meg lehet venni, vagy interneten megrendelni (bookline a legolcsóbb legutóbbi emlékeim szerint!).
Nekem tetszett, már várom a következőt! DE mint ahogy írták, teljesen más mint a sorozat.
Meg megjelent a Stefan naplója (eddig 2 rész van), ami a sorozat alapján íródott. 1864-től olvashatod, hogy mik történtek. Az 1. könyv elején ez van: "L. J. Smith regényei valamint Kevin Williamson és Julie Plec televíziós sorozata alapján" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!