Tudnátok tinikönyveket ajánlani?
nos lehet hogy ezek nem tinikönyvek de engem levettek a lábamról és tényleg megállás nélkül faltam az oldalakat. Azt ajánlom először csak nézz utánuk és ha felkeltette az érdeklődésedet vágj bele, mert megéri :)
Rebecca James: Gyönyörű bajkeverő
Kate Morton: Felszáll a köd
Jane Austin:Büszkeség és balítélet
Emily Bronte: Üvöltő szelek
hát én lány vagyok, bár az ízlésünk nem tudom mennyire egyezik, de a tökéletes kémiát és a rubinvöröset én is olvastam/jónak tartom szóval:
én inkább fantasyt olvasok, de romantikus:
- szinte bármelyik vöröspöttyös könyv
- mondjuk az urban fantasyvanl nem tudom hogy állsz, de például a csontváros és folytatásai nagyon jók (bár nem csöpög a romantikától, de van benne szerelmi háromszög)
- az éjféli bál is egész aranyos kis mese történet
- a beastly (szépség és szörnyeteg modern verzió) például nagyon aranyos és romantikus
- bíborhajú szintén fantasy de romantikus és áhh kiváló ráadásul magyar hirtelen ennyi jutott eszembe
Cassandra Clare : Végzet ereklyéi trilogia (Csontváros, Hamuváros, Üvegváros, Bukott Angyalok városa) szuperjó, azt hiszem most forgatják a filmet belőle
Becca Fitzpatrick: Csitt,csitt /Crescendo
ajánlom: Claudia Gray: Evernight + a folytatásait
Alyson Noel: Evermore + folyatások
Vámpírnaplók sorozat
Marco Tomatis: A világ a te szemeddel
Szurovecz Kitti : Gyémántfiú
Meg Cabot: Neveletlen hercegnő naplója
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!