Kinek mi a véleménye a Lenyűgöző Teremtményekről?
Úristen. Hát, attól függ, milyen típusú olvasó vagy, én elég kritikus voltam.
A szerzők ugyanis előszedték az összes témához illő klisét (halott anyu rejtélyekkel, titokzatos új lány, különleges képességek, valamilyen kiválasztás, megoldandó rejtély, satt.), amit már ezerszer megcsócsáltak előttük. Vannak benne elég logikátlan dolgok és elmaradhatatlanul sok romantika (az a Twilightból jól ismert, "veszélyes vagyok rád nézve, de nagyon szeretlek"-típusú). Nekem az egész olyan volt, mintha már olvastam volna előtte, csak más nevekkel és kevesebb mókuskedvelővel. A végén van egy nem túl nyilvánvaló nézőpontváltás, ami elég rosszul jön ki, mert addig egy büdös szót nem hallottunk a lány szemszögéből. A karakterek nem túl eredetiek. Az alaptörténet még elmegy (én ezért is vettem meg), de a kivitelezés szerintem kevésbé lett fényes. Valószínűleg a kevesebb több lett volna.
Persze ízlés kérdése, de nekem ez 10-ből 3 pont. Abból kettőt a borító visz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!