Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi ez a nagy Twilight-mánia?

Mi ez a nagy Twilight-mánia?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem.. én is elolvastam, néhány hétig lelkesen beszélgettem róla másokkal mert tényleg nagyon jó könyv, de vannak osztálytársaim akikkel már másról se lehet beszélni, meg folyton a Twilightról és a New Moonról dumálnak. Hihetetlenül idegesít! A rajongás nem gond (én is nevezhetem magam rajongónak, de azért másból is áll az életem), de mikor már összevesznek valakivel és Jane-nek kezdik el hívni, az hihetetlen idegesítő. Miért kell ebből ekkora ügyet csinálni? Szép, jó, ennyi. Nem?
2009. jún. 25. 11:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

Valószínüleg azért is ekkora a rajongás,mert az emberek szeretik a természetfeletti-emberes sztorikat...

Tényleg...mint a Harry Potter meg most a Twilight...

Mondjuk én is szeretem de lehet velem dumálni,és nem azt tervezgetem hogy a gyerekemnek Bella,Edward vagy Jacob nevet adok. :)

-z-

2009. jún. 26. 08:24
 12/16 anonim ***** válasza:
67%

Emberek! A Twilight újdonság? Az egész könyvet úgy lopkodta össze az írónő!!!!

Én is olvastam, láttam a filmet is..oké, köszönöm szépen elég volt. Igaz én már 19 éves vagyok, ha én is 14 lennék biztos nekem is Edward lenne a hátterem vagy vmi. De azt azért látni kell, hogy a könyv nem egy nagy irodalmi alkotás, de legalább ezt a kezükbe veszik a "tinik" és olvasnak....

A film, meg nem rossz de azért láttunk már jobbat is...

De azért ezt a nőcit aki megírta a könyvet, és néha úgy meg tudnám verni, mikor olvasom a könyvét és azt veszem észe, hogy ezt innen lopta azt meg onnan...

Én olvastam rengeteg vámpír sztorit már, de azokhoz képest a Twilight nagyon gyenge...nekem semmi újat nem mutatott sőt...:)

Szval a rajongók rajongjanak, de fogadják el, hogy amit szeretnek az egy kicsit szar...

2009. jún. 26. 23:21
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó, de örülök, hogy ezt rajtam kívül végre más is észrevette! Miket olvasol? Olyanokat is, amik magyarul nem jelentek meg? Ha van kedved, írj nekem privit - ha tudod, hogy a 4. kötetben a horror-szülés jelenetet honnan lopta Meyer, akkor kifejezetten kérlek erre! ;)
2009. jún. 27. 17:37
 14/16 anonim ***** válasza:
62%

"egyél lósz.rt, 10millió légy nem hazudik" alapon megvettem.elolvastam.

1. untam. 2. vámpírmániás vagyok, borzasztó mennyire nem hiteles a vámpír alak a könyvben. 3.ez a könyv hálivudnak és a tinilányoknak íródott, haszonvadász vacak az egész. SZERINTEM. aztán a film az meg minősíthetetlen...

2009. jún. 28. 12:17
 15/16 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó előtti...én is örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen akinek feltűnt az írónő lopkodása..."sajnos" csak az alkonyatot olvastam...tovább nem voltam kiváncsi a sztorira:)
2009. jún. 28. 22:47
 16/16 anonim ***** válasza:
67%

Ez ugyan olyan, mint a HP., bár szerintem ez jóval 'nagyobb' úgymond.

Én olvastam először az osztályomból, és errerögtön elkezdték olvasni egy csomóan...

MÉG TANÁROK IS KÖLCSÖNKÉRTÉK A KÖNYVEKET!

Szóval ez úgy van, hogy ha már mindenki ezt olvassa akkor én miért ne?

De szerintem kevesen vannak akik azért olvassák el mert szeretnek olvasni és saját elhatározásból olvassák nem mások befolyásolása miatt... Mivel egy darabig mindenki erről beszél és akkor ő úgy érzi magátmint aki ki van 'tiltva' a "Twilight club"bólXD.

2009. jún. 29. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!