Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi ez a nagy Twilight-mánia?

Mi ez a nagy Twilight-mánia?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem.. én is elolvastam, néhány hétig lelkesen beszélgettem róla másokkal mert tényleg nagyon jó könyv, de vannak osztálytársaim akikkel már másról se lehet beszélni, meg folyton a Twilightról és a New Moonról dumálnak. Hihetetlenül idegesít! A rajongás nem gond (én is nevezhetem magam rajongónak, de azért másból is áll az életem), de mikor már összevesznek valakivel és Jane-nek kezdik el hívni, az hihetetlen idegesítő. Miért kell ebből ekkora ügyet csinálni? Szép, jó, ennyi. Nem?
2009. jún. 25. 11:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%

Nálunk is ekkora mánia van de engem nme idegesít mert énis velük vagyok most kezdtem el olvasni a könyvet .. de már annyit beszéltünk róla h már tudom mi a legvége

xD

2009. jún. 25. 11:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
hát igen nagy a mánia, de majd abbamarad. a harry potter mánia se olyan nagy már. de mondjuk a twilight mánia még egy ideig tartani fog, amig meg nem jelennek a többi könyvek és filmek. amugy én is nagyon szeretem:)
2009. jún. 25. 11:36
 3/16 A kérdező kommentje:

persze, nem az a baj, ha szeretik, én is szeretem :)

de egy idő után már idegesítő, hogy az oszttársaim már szinte csak twilightos kifejezéseket használnak...

2009. jún. 25. 11:47
 4/16 anonim ***** válasza:
80%

El kéne már nekem is olvasnom... bnőmmel azért fogok mostmár összeveszni, mert másról sem képes beszélni, csak erről. Vagy a Twilight zenéjéről. Vagy a színészekről. Ráadásul mostmár van online szerepjáték is, amit ezerrel nyom, arról is órákat képes dumálni, én meg ott ülök mellette, kukán, és nem értem, miért mentem át hozzájuk... Asszem most pár hétig kerülnöm kéne, mert nagyon nem bírom az ilyet. Előtte simán beszélgettünk bármiről, soha nem unatkoztunk, most meg meg kell erőltetnem magam, hogy valamit ki tudjak nyögni. Már ott tartunk, hogy kifogást kell találnom, ha talizni akar velem.

Brrrr! Csakazértsem fogom elolvasni!!!!!

Na jó, elolvasnám egyszer. Csak messze van a könyvtár...

2009. jún. 25. 12:06
 5/16 Thurston ***** válasza:
75%

[link]

Ennyi. Remekül összeszedi al ényeget.

2009. jún. 25. 12:25
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem olvastam, de valahogy nem izgat. Magyar szakos vagyok, és a csoporttársaim is nagyon gyakran beszélnek erről, de nem tudom rávenni magam, hogy elolvassam.

Nálam gimi első éveiben volt nagyon nagy Harry Potter-mánia:D

2009. jún. 25. 16:58
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, nem mondjátok, hogy középiskolások körében ekkora mánia uralkodik! Ndekem 1-2 egyetemi társam is megfertőződött, mondjuk azért nem ennyire, de akkor is csak a fejemet fogom (olvastam a könyvet, szerintem közepes)
2009. jún. 25. 17:40
 8/16 anonim ***** válasza:
66%

Harry Potter, Gyűrűk Ura, Star Wars

Az összesnél ugyan ekkora volt a "Hűha de imádom" Én pl. egyiket se szerettem és mindig fogtam a fejem és sikítani tudtam volna, ha még egyszer meghallom a szereplők nevét vagy valaki elmeséli a történetét... De az alkonyat.. Hát iszonyatosan imádom!Ha valaki elkezd arról beszélni, számomra már barát.. Sztem azért van ez a nagy mánia..Mert megszoktuk, hogy az összes filmben ugyan azt látjuk... És Ez Most Teljesen Más, Mint A Többi! Gyűrük ura ugyan ez volt. Harry Potter ugyan ez! Star Wars ugyan ez... Csak az újdonságra bukunk.

2009. jún. 25. 19:24
 9/16 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem is azért szereti ezt szinte mindenki,mert tényleg újdonság.Eddig minden regénynek szinte úgy volt,hogy van egy sablon ami szerint dolgoznak az írok,vagy lehet h ez nem így van,de nekem régebben nagyon ez volt az érzésem.

Amúgy nekem azért is tetszett anyira,mert egy mec cabot könyv után olvastam,és szabályosan jól esett h nincs benne annyi magyarázat.Értem magyarázat alatt:tegnap kaptam egy csizmát.-abban a boltban vettük,amelyikben a mamám még fiatal éveiben dolgozott,és mondanom sem kell h ott ismerkedett meg apámmal.mármint az igazi apámmal,mert ugye pista csak a nevelőapám.mióta együtt vannak anyuval,látom hogy sokkal boldogabb lett.persze meg is értem,hiszen pista csomó mindenben segít anyunak,még néha,mikor átjönnek anya barátnői traccspartira el is mosogat,nameg nekem segít a háziban

és így meg egy oldalon keresztül.miután vége a magyarázatnak,azt se tudom,mi volt a kiinduló téma

2009. jún. 25. 21:48
 10/16 anonim ***** válasza:
83%
Megfogott, mint a Harry Potter amit a mai napig szeretek...részemről ennyi Vagy bejön vkinek, vagy nem jön be.
2009. jún. 25. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!