Milyen könyvet ajánlotok?
A Metro 2033 című könyvet. Izgalmas, pörgős, kevesebb felvezetéssel, mint a King könyvekben.
Túlélőkről szól, természetesen a közeli jövőben, mely egy apokaliptikus világot mutat be.
Én a helyedben "kipróbált" írókat választanák először.
Stephen king nek a Ragyogás ilyen de vannak olyna könyvei is amik nem anyira jók azokat később olvasd el.
Mint pszicho triller (legalábbis szerintem az) én ajánlom Merlétől a Madrapurt. Eszméletlen a hangulat fokozása. Nem fogsz tőle félni az ágyad alatt lakó szörnyektől, de elgondolkozol hogy ahol emberek ilyent le tudnka írni, és azzal együtt amit te tudsz hasonló dolgok megtörténhetnek mint annak idején Mengele ksérletei, elborzaszt a tágabb környezetedtől.
Utána olvass egy rövid Lázár Eervin novellát hogy vannak még szép dolgok a világban ;-)
Laurell K. Hamilton sorozata is jó már ha szereted a Vámpírokat és a vérfarkasokat.
Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt is jó de ez angyalos :)
Egy 16 éves fiúnak ilyen vámpíros-szerelmes izét ajánlani... :D
Darren Shan könyvei mind jók, csak a Kojaszan-t nem olvastam, a befejezések hihetetlenül csavarosak.
Galaxis útikalauz stopposoknak //ha a humort szereted
Rejtő Jenő //Nagyon humoros párbeszédek, nagyon jól megírt regények
Agatha Christie //A legjobb krimik
Dan Brown //Főleg történelmi témákat dolgoz fel, de a megtévesztés foka/digitális erőd már a jelen technika csúcsát mutatja be.
George R.R. Martin: Trónok harca //Leírhatatlan írás
Jules Verne: Kétévi vakáció //Nagyon jó, a Robinsonádok mindig a kedvenceim voltak.
Én mindenek előtt egy 16 éves srácnak James Herbert-et ajánlok! :)
Eddig én a Patkányokat és a Sötét titkok házát olvastam.
Van bennük horror, és jónéhány +18-as rész...
Nekem a Sötét titkok háza jobban tetszett, mert a szellem-történeteket jobban szeretem.
Battle Royale
Jó.Véres.Horror. :D
Véres.Nagyon az.
Akkor is, nagyon jó könyv. És a borítója szerintem nagyon jó lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!