Milyen könyvet ajánlotok a kezembe? (több lennt)
Én régebben olyanokkal kezdtem amit láttam már filmben is. (A majmok bolygója, A Da Vinci-kód)
Érdemes lenne tudni milyen témák vonzanak: non-fiction vagy ficton (és azon belül fantasy, sci-fi, krimi, horror, thriller, romantikus, stb.)
De akiket én szeretek:
Tolkien: Gyűrűk ura
Robert E. Howard: Conan, Solomon Kane
George R.R. Martin: Tűz és jég dala sorozat (Trónok harca)
Stephen King: A remény rabjai, Talizmán, Ragyogás, Állattemető, Vámpírok városa, Holtsáv
Lovecraft novellái, kisregényei
Dan Brown összes könyve (kaland/krimi/misztikus)
Michael Crichton: Jurassic park( azt hiszem őslénypark címen jelent meg), Szörnyek szigete, Kongó, A gömb, Az Androméda-törzs
De szóval tényleg nem ártana leírnod milyen téma érdekel. :D
Szia! Köszönöm az eddigieket is.
Szóval én az a típus vagyok aki ilyen megdöbbentő dolgokat szeret olvasni legyen az akár tudomány téren.
Visszatérve az "igazi" (nem tudományos) könyvekhez itt a fantasztikus, kaland-akció dús mesék/történetek érdekelnének!:)
Mindenképpen ajánlom:
A burok (a rövid leírás nagyon nyálas meg minden, meg szerintem nem is jó, de a könyv maga... áhh :D)
Az imádott jenna Fox (nekem tetszett :D hát az biztos, hogy nme hétköznapi :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!