Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit olvassak? Kérek ötleteket!

Mit olvassak? Kérek ötleteket!

Figyelt kérdés
Úgy általában minden könyvet befalok, de különösebben szeretem a szerelmes történeteket és a kalandregényeket.
2012. máj. 6. 14:19
 1/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? 10-től akárhány évesekig ajánlom a Szent Johanna Gimi-t!!! A legjobb tiniregény! :) [link] itt megtalálhatsz róla dolgokat!!!! :) Remélem segítettem
2012. máj. 6. 14:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha szereted a fantasyt és nem riadsz meg a morbid dolgoktól,akkor tutira olvasd el Darren Shan Démonvilág sorozatát.Az első rész a Démonmester.Ha meg a vámpírokért vagy oda,akkor a vámpírsorozatát ugyanennek az írónak.
2012. máj. 6. 15:08
 3/7 anonim válasza:
0%
Szent Johanna Gimi.! a 6.rész szerelmes.c:
2012. máj. 6. 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Leslie L. Lawrence könyvek: kalandosak, van bennünk romantikus szál, alapvetően krimik.
2012. máj. 6. 17:27
 5/7 anonim ***** válasza:

mostanában/tavaly elkezdtem az ALkonyat-könyveket, ezeket szintén nem tudom letenni, most megvettem őket angolul is, bár nem tudok angolul, de annyiszor olvasstam magyarul, hogy könnyebb lesz emgérteni(2. részt nem ajánlom megvenni, csak kölcsönbe, mert sokak szerint csak az eleje és a vége jó.

TEhát: ALkonyat, ALkonyat-ÚJhold, ALkonyat-Napfogyatkozás, ALkonyat-Hajnalhasadás, ha tetszik, akkor vöröspöttyös könyvsorozatból

pl.: A lány és a farkas, Evernight-örök éj, Stargazer- nézz az égre, hourglass-homokóra, afterlife-az éléet után; ezek eddig vámpírosok,

de lehet még Neveletlen hercegnő 1,2,3,3/4,4,5,6,7,8,9,10;

Ha valami krimit szeretnél: AGatha Christie:ABC gyilkosságok, 10 kicsi néger, öt kismalac (ezekkel érdemes kezdeni, aZTÁN HA TETSZIK, AKKOR A TÖBBI

És ami még nekd valóő a SZent Johanna gimi(sorozat), ha azt is elolvastad, akkor a vámpírosak, vagy aAgatha Christie, aztán esetleg Rejtő Jenő, de az 15-16 éves korban.

ezt egy 13 éves lánynak írtam, nem tudom, te mennyi vagy, de még ajánlom A titkos kert-et

2012. máj. 7. 08:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat, 13 éves vagyok, és szerintem minden felsorolt könyvet el fogok olvasni a nyáron :D tényleg köszi, mindenkinek!!!!
2012. máj. 7. 14:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Olvass Lovecraft műveket, vagy E. A. Poe könyveket. Nagyon jó elbeszéléseik vannak (ha nem bírod a misztikus, vagy horror jellegűt, akkor semmi esetre se).
2012. máj. 9. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!