H. P. Lovecraft könyveit honnan tudom beszerezni?
A Libri könyvesboltban néztem eddig Szolnokon, ott nem találtam, mikor rákérdeztem azt sem tudták, hogy azt a bizonyos Lovecraft-et eszik-e, vagy isszák. Netről nem szeretném megrendelni, mert nagyon keveset vagyok itthon, nem tudnám átvenni mikor kihozzák. Teszkóban tegyek egy próbát szerintetek? Vagy ha nem, milyen könyvesboltban próbáljam meg?
Konkrétan ez a könyv érdekel: [link]
Webáruházi rendelés esetén személyes átvétel a Pick Pack Ponton. Ha van a közelben. Ha nincs, még próbáld meg az Alexandrát, ők biztosan szerződésben vannak a Szukitscsal (vagyis nemrég még láttam ilyen kiadványt, de lehet, csak raktári volt).
Akármelyik alexandrában szokott lenni. Ha meg már beszerezhetetlen, akkor sehol, van néhány olyan könyv is. :( Ez a kötet épp nem rémlik nekem, de Lovecraft összes szokott lenni, azt tudom. :)
Esetleg próbálkozz antikváriumokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!