A Dark love triológiáról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Jó könyv, érdemes elolvasni?:)
A válaszokat előre is köszönöm!
18/L
2012. máj. 3. 18:20
1/3 anonim válasza:
Isten mentsen tőle! Borzalmas, csak időpocsékolásnak jó!
28/L
2/3 anonim válasza:
Nem igazán halad a történet, nem igen vannak benne fontosabb cselekmények.Nem ajánlom.De ez ízlés kérdése.
3/3 anonim válasza:
Élveztem, amikor olvastam, bár személy szerint nem értem, hogy a vámpírok mitől annyira erotikusak. Romantikusak? Igen. Vonzóak? Igen. De az erotikát ne kössék velük ilyen mértékben össze! Persze nincsenek benne vad 18-as jelenetek, ne ilyesmire gondolj, csak egy-két dolog szerintem túlzás. Rövid könyvek, szóval nem megy el sok idő vele, ha elolvasod, és tényleg nem rosszak, csak furcsák... És szerintem még lesz folytatása (külföldön lehet, hogy van is). Ha szereted a kicsit True Bloodra hajazó vámpírokat, akkor nagyon fog neked tetszeni, nekem viszont pont ez nem jött be benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!