Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Jane Eyre c. könyvről mi a...

A Jane Eyre c. könyvről mi a véleményetek? Érdemes elolvasni?

Figyelt kérdés

2012. máj. 2. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik kedvenc regényem volt a gimiben :)! Láttad a hétvégén a filmes feldolgozását és kedvet kaptál a könyvhöz?. Szerintem olvasd el, a filmből ugyanis egy csomó dolog kimaradt!!!
2012. máj. 2. 17:12
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem,nem láttam,mert már akkor gondolkodtam az elolvasásán,így nem akartam előre megismerni a történetet.:)

Azon kívül az egyik könyvben a főszereplő kedvenc regénye,és kíváncsivá tett. Megkérdezhetem hogy mi fogott meg benne?:)

A választ pedig köszönöm!

2012. máj. 2. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez a korszak+ a női írók egyébként is közel állnak a szívemhez. ( Nem véletlenül szeretem Austint is :D)! Szóval a Jane Eyre az a történet, amit a főszereplőjével együtt tudsz átélni. Szenvedsz, örülsz, kínlódsz stb. vele. Fantasztikus stílusban íródott! Meg persze ott vannak benne a korszakra jellemző leíró részek: szinte látod magad előtt a figurákat, a ruháikat, a tájat. Ráadásul jók benne a romantikára jellemző csavarok: a jó nem biztos, hogy olyan jó, a rossz pedig nem gonosz a velejéig. :D
2012. máj. 2. 17:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Szebben nem tudom megfogalmazni, mint az előző, de egyetértek vele. Mindenképp érdemes.

OFF: Melyik könyv, amiben ez a főszereplő kedvence?

2012. máj. 2. 19:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a részletes leírást!:)) El fogom olvasni:)

A könyv,amiben a főszereplő kedvence: Bíborhajú

2012. máj. 3. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!