Van folytatása Noel Alyson könyvsorozatának?
Figyelt kérdés
Végigolvastam az Evermore (Mindörökké), Blue Moon (Kék Hold), Shadowland (Árnyvidék) és Dark Flame (Sötét láng) című könyveit, de nekem annyira befejezetlennek tűnt a vége... Vagy tényleg azzal lenne vége, hogy Haven megfenyegeti Everéket és az ellenszer ellenszere nincs meg? Kicsit szomorú vagyok/lennék ha így van/lenne vége... :') Jó lenne ennél jobb Happy End! :D
Szóval a kérdés: Csak négy könyvből áll a könyvsorozat és nincs folytatása?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 1. 10:48
1/3 A kérdező kommentje:
Most keresgéltem a neten és Noel Alyson hivatalos oldalán megtaláltam az összes könyvet.. vagyis mind a 6 db-ot... Minden jó, de hol tudnám megszerezni az utolsó 2 sorozatot magyarul???? Ha valaki tudna segíteni nekem azt NAGYON NAGYON megköszönnöm!!!!! :)
2012. máj. 1. 11:11
2/3 anonim válasza:
Ha jól tudom az utolsó kettő még nem jelent meg magyarul.
3/3 anonim válasza:
az 5.rész már megjelent a boltokban, és mivel azzal a kötettel sem fejeződött be,tuti lesz még egy rész..:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!