Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy van ez az Abigélben?

Hogy van ez az Abigélben?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy amikor Kőnig elkapja Vitayt a pályaudvaron, akkor valóban véletlenül volt -e ott, vagy tudta, hogy szökni akar? Nem tudom eldönteni, és a könyv sem ad választ rá.
2012. ápr. 30. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
59%
szerintem tudta, hogy szökni akar, de az tuti, hogy egy totális félreértésnek állították be, hogy ne legyen senkinek se baja. meg ugye Kőnig volt Abigél és vigyázott Vitayra.
2012. ápr. 30. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:
37%
Kőnig tudta hogy szökni akar, ezért volt épp akkor épp ott. Már rég olvastam,de úgy rémlik hogy a könyv végén amikor kiderült hogy ő Abigél mintha pár mondat foszlányban megmagyarázná ezt is..
2012. máj. 1. 10:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Tudta Kőnig tanár úr hogy Vitay szőkni akar, a dvd film mutatja is az ugy volt pontossan hogy Gina édesapja a megbetegedése utolso napján meglátogatta és Vitay Georgina elmondta szökni megakart szökni és akkor az apja megmonja az okot miért kelli a matulában maradnia és Gina elárulja apjának a bucsu levelet ugye amit az osztálytársainak írt . Apja mondta szerezze vissza a levelet és semisitse meg,igen este amikor lefeküdtek megnézte a mat6rac alat van a levél mert mikor betegszobán volt akkor nemvolt a matraca alat akkor vehete ki Kőnig tanár úr. Amikor első éjszaka a saját háloszobájába visszakerült osztálytársaihoz megnézte a levelet mert ugye előte Kiss Marin kereste és a levál az ágya matraca alá volt visszahelyezve ezzel az írással TUDTAM AMIKOR MEGSZŐKTÉL MAGAMHOZ VETEM A HOLMID MEG AZT A BOLDOGTALAN ÍRÁST HA BAJ VAN MIÉRT NEM NEKEM SZÓLSZ BÉKÜLJ KI AZ OSZTÁLYTÁRSAIDDAL ABIGÉL. Ez volt a levélre válaszul írva és ezt kőnig írta mert ő volt Abigél ami a legvégén a regényben is kiderül . Szóval amig Horn micinél voltak addig kőnig a szobájába ment ahol vitay helye volt és elvette a levelet és ezért nem akadt rá zsuzsanna,Kőnig meg figyelte Vitayt és tudta hogy szökni szeretne mert osztálytársai utálták szóval megkapta a kedves kérdező a választ
2012. szept. 12. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja kifelejtettem és biztos direkt mert tudta Kőnig hogy Vitay megszökik Horn Mici házából ezért ő is kiment a városba hogy elkapja vitayt hogy netudjon felszállni a vonatra és megszökni szóval ő tudta hogy megy vonatot keresni
2012. szept. 12. 20:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!