Hogy van ez az Abigélben?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy amikor Kőnig elkapja Vitayt a pályaudvaron, akkor valóban véletlenül volt -e ott, vagy tudta, hogy szökni akar? Nem tudom eldönteni, és a könyv sem ad választ rá.2012. ápr. 30. 21:44
1/4 anonim válasza:
szerintem tudta, hogy szökni akar, de az tuti, hogy egy totális félreértésnek állították be, hogy ne legyen senkinek se baja. meg ugye Kőnig volt Abigél és vigyázott Vitayra.
2/4 anonim válasza:
Kőnig tudta hogy szökni akar, ezért volt épp akkor épp ott. Már rég olvastam,de úgy rémlik hogy a könyv végén amikor kiderült hogy ő Abigél mintha pár mondat foszlányban megmagyarázná ezt is..
3/4 anonim válasza:
Tudta Kőnig tanár úr hogy Vitay szőkni akar, a dvd film mutatja is az ugy volt pontossan hogy Gina édesapja a megbetegedése utolso napján meglátogatta és Vitay Georgina elmondta szökni megakart szökni és akkor az apja megmonja az okot miért kelli a matulában maradnia és Gina elárulja apjának a bucsu levelet ugye amit az osztálytársainak írt . Apja mondta szerezze vissza a levelet és semisitse meg,igen este amikor lefeküdtek megnézte a mat6rac alat van a levél mert mikor betegszobán volt akkor nemvolt a matraca alat akkor vehete ki Kőnig tanár úr. Amikor első éjszaka a saját háloszobájába visszakerült osztálytársaihoz megnézte a levelet mert ugye előte Kiss Marin kereste és a levál az ágya matraca alá volt visszahelyezve ezzel az írással TUDTAM AMIKOR MEGSZŐKTÉL MAGAMHOZ VETEM A HOLMID MEG AZT A BOLDOGTALAN ÍRÁST HA BAJ VAN MIÉRT NEM NEKEM SZÓLSZ BÉKÜLJ KI AZ OSZTÁLYTÁRSAIDDAL ABIGÉL. Ez volt a levélre válaszul írva és ezt kőnig írta mert ő volt Abigél ami a legvégén a regényben is kiderül . Szóval amig Horn micinél voltak addig kőnig a szobájába ment ahol vitay helye volt és elvette a levelet és ezért nem akadt rá zsuzsanna,Kőnig meg figyelte Vitayt és tudta hogy szökni szeretne mert osztálytársai utálták szóval megkapta a kedves kérdező a választ
4/4 anonim válasza:
Ja kifelejtettem és biztos direkt mert tudta Kőnig hogy Vitay megszökik Horn Mici házából ezért ő is kiment a városba hogy elkapja vitayt hogy netudjon felszállni a vonatra és megszökni szóval ő tudta hogy megy vonatot keresni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!