Rike010 kérdése:
Hogyan fejezzem be? A könyvem?
Figyelt kérdés
Már 1 éve elkezdtem egy könyvet ami szép lassan bővül. Most tartok a 184. oldalnál és úgydöntöttem, hogy lassan bekéne fejezni. A könyvet ha nagyon össze akarom foglalni annyi van benne, hogy van 2 gyerek akik megmérgeznke egy tanárt (meghal). Vannak benne a fokok 1. Kieszelés terv kigondolása miért? 2. a tanárrol kiő miő 3. a büncselekmény végrehajtása 4. bűntudat nyugtalanság 5. kis pszihologia eggyik gyerek enmbirja a nyomást 6. elkezdenek gyanakodni az eggyik gyerekre 7. rendőrség rááll a gyerekre 8. mivel aki meggyanusitotta a gyereket szinte biztos a gyerek bünösségében ezért aranyeső leveleket csempésuza táskájába (aranyesővel mrégezték meg a tanárt) és itt akadtam el mi legyen? A gyerek mindent bevaljon? Esetleg önygilkos legyen? Vagy még átlehet rini hogy az egésze gy rosz álom votl erröl? Esetleg még ötletek befejezéshet! lehet így picit zavaros de próbáltam minél tömörebb lenni!2012. ápr. 25. 21:17
1/4 anonim válasza:
ÉS boldogan éltek, míg meg nem haltak!
2/4 anonim válasza:
Ilyen helyesírással és fogalmazással az lett volna a legjobb, ha el sem kezded, nemhogy befejezni...
3/4 Tactical válasza:
A másik gyerek ölje meg a társát, amelyikre gyanakodnak úgy beállítva a bűncselekményt, mintha az tette volna, aki 100%-ig meg van győződve a bűnösségéről.
4/4 anonim válasza:
Vádoljanak meg egy ártatlan fiút a gyilkossággal,aki kétségbeesésében öngyilkos lesz. az elkövető pedig megússza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!