Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 16 évesen lehet valaki író?...

16 évesen lehet valaki író? Magyarázatok alul láthatók!

Figyelt kérdés

Fogadásból írtam egy regényt... Nem másoltam sehonnan, csak azt írtam ami az eszembe jutott. Eddig még csak a családból pár ember és az a személy akivel fogadtam az olvasta el, de nem hiszik, hogy én képes voltam ezt megírni...El vannak kápráztatva attól, amit olvastak!

Lehet, hogy csak az beszél belőlük, hogy ne bántsanak meg, mert sok munkám van benne! De ha bepróbálkoznék egy könyvkiadónál, akik most pályázatot hírdettek új tehetségek felkarolására, engem beválogatnának? Számít a kor, vagy csak a könyv tartalmát nézik?

2009. jún. 20. 17:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Sajnálom de nem. Mivel nem védi semmilyen szerzői jog! Ami felkerül az internetre az onnantól kezdve szabadon felhasználható! Nem vagyok önző, de megdolgoztam minden betűért ami benne van!

Én úgy döntöttem vagy papíron olvassák az emberek, vagy sehol! Itthon van egy kinyomtatott példányban, a szüleim is azt olvasták természetesen! A legfontosabbaknak mutattam csak meg.

Azóta már elkezdtem egy új történetet, sajnos nem keletkezett kötődés köztem és a mű közt így befejeztem az írását! Nyáron sokkal többet, jobb minőségben tudok alkotni így akkor ismét megpróbálkozok vele!

Köszönöm, hogy írtál! Sok sikert az életedben! :)

2010. ápr. 12. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!