Milyenkönyveket ajánlotok?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok és nagyon szeretem a fantasykat meg azokat mik a mostani korban játszódó történetek, pl a SzJG!2012. ápr. 7. 11:33
1/12 A kérdező kommentje:
senki nem tud mondani? :(
2012. ápr. 7. 11:52
2/12 anonim válasza:
3/12 A kérdező kommentje:
köszi :) aki még tud az írjon lécci mert előre szeretnék könyvcímeket amiket maj olvashatok
2012. ápr. 7. 11:58
4/12 anonim válasza:
A krimiket nem szereted? Vagy valami más stílust? Én tudnék ajánlani vicces, jó könyveket, amiket szerintem te is olvashatsz, de nem ebben a témában. :/ Am, Evermore, Evernight (ez több részes), ezek kicsit az Alkonyatra emlékeztetnek.
5/12 A kérdező kommentje:
hát a krimiket nem szeretem annyira de azért köszi lehet hogy beleolvasok
2012. ápr. 7. 14:37
6/12 anonim válasza:
7/12 Rosalye válasza:
Igaz hogy van amelyikben egy kis "vér" is előkerül de lehet hogy tetszene neked. Max csak beleolvasol. :)
Lauren K Hamilton Anita Blake.
Fekete tőr testvériég.
Nalini Singh Angyali Vadász Angyalvér.
Cat és Bones.
True Blood.
Richelle Mead_Vámpirakadémia
Kresley Cole Vámpírvér
Asszem most ennyi jutott eszembe ha esetleg valamelyik érdekel el is tudom őket küldeni e-book ként! :)
8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm maj elöszőr rákeresek
2012. ápr. 7. 18:20
9/12 Nuut válasza:
Lauren K Hamilton Anita Blake.
Fekete tőr testvériég.
Nalini Singh Angyali Vadász Angyalvér.
Cat és Bones.
True Blood.
hát ezekben konkrétan nem kevés vér meg belsőség folyik, ezeket még hanyagold :)
meg cabot könyvek
a farkasok klánja
az örök klasszikus harry potter
gergő és az álomfogók
harosok törzse trilógia
10/12 anonim válasza:
Jonathan Stroud - A szamarkandi amulett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!