Lefordították már magyarra az Athur király trilógiák 3. részét? Ha igen, hol tudnám megkapni?
Figyelt kérdés
Az író: Kevin Crossley-Holland.
köszi előre!
2012. ápr. 6. 21:32
1/4 anonim válasza:
Nem, és nem is nagyon fogják, mert a kiadó megszűnt :(
2/4 A kérdező kommentje:
Hát...akkor lemondhatok róla...pedig a kedvencem az 1-2 kötet...:((
2012. ápr. 17. 19:18
3/4 anonim válasza:
Hát... Nem tudom, mennyire ismersz egy idegennyelvet, ha valamennyire igen, akkor megpróbálhatod eredetiben, vagy valamelyik másik nyelvű fordítását, ha az eredetit nem beszéled. Ha egyáltalán nem tudsz semmilyen idegennyelven, de szeretnél, akkor ez motiválhat :) Engem részben ez motivál, mert sajna pont ugyanennél a kiadónál van egy másik könyvsorozat, amit szerettem, és más kiadó sem vette át, így marad az, hogy elolvasom angolul. Elsőre az ötlet ijesztőnek tűnik, de hidd el, nem olyan nehéz az :) Remélem, megpróbálod, kitartást hozzá :)
4/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszi, csak azért még várok pár évet(azért 13 évesen...) és addig hátha meggyőzök valakit, hogy fordítsa le =))
2012. máj. 7. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!