Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok jó könyveket ajánlani?

Szandy :) kérdése:

Tudtok jó könyveket ajánlani?

Figyelt kérdés

Jöhet minden:a romantikustól kezdve a bűnügyi regényekig!!!De a kedvenceim a kaland-regények!!!

Előre is köszönöm!!! :)

2012. márc. 28. 11:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is Vavyan Fable-t tudom ajánlani. Eszméletlen jó. Csak a másodikat olvasom tőle, de nagyon megfogott.

Esetleg még a Tíz kicsi négert ajánlom, az is érdekes.(:

2012. márc. 28. 20:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Neil Gaiman-Terry Pratchett: Elveszett próféciák

Cecelia Ahern: Ahol a szivárvány véget ér

Takami Kósun: Battle Royale (ha bírod a durvább könyveket elég részletesen leírt gyilkolászásokkal)

2012. márc. 31. 16:44
 13/13 anonim válasza:
Én most Dean R. Koontz-tól olvasom a Végsőkig-et. Kicsit régebbi könyv, de eszméletlenül jó. Izgalmas, gyilkolós. Nem csak neked, hanem mindenkinek ajánlom. Illetve a Szent Johanna Gimi könyvek is nagyon jók. De Leiner Laurának az összes könyvét szeretem. Aztán ott van John Green, aki írta a Csillagainkban a hibát és az Alaska nyomábant. Hát, remélem, tudtam segíteni. :)
2015. ápr. 8. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!