Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki a kedvenc szereplőd Becca...

Ki a kedvenc szereplőd Becca Fitzpatrick:Csitt, csitt (1. -2. -3. ) - ből?

Figyelt kérdés
az én kedvenceim persze a két főszereplő.igaz a 2.részben Nora rinyálása az kicsit idegesített, meg Folt lekoptathatta volna Mercy-t (persze tudom hogy nem tehette mert az őrangyala de idegesített)Vee-t van amikor meg tudnám fojtani egy kanál vízben, van amikor meg bírom a beszólásait.Nekem Scott is szimpi volt.
2012. márc. 27. 19:20
 1/5 anonim válasza:

mióta van 3dik része?

Am Folt mert sexi:)

2012. márc. 27. 22:51
 2/5 A kérdező kommentje:

azt hiszem novemberben adták ki az USA-ban.a címe: Silence

van aki angolul is elolvasta azért írtam bele. eddig rajongó fordításban a 15.fejezetig van meg.

ja és igen tényleg az xD

2012. márc. 28. 14:47
 3/5 anonim válasza:
megtudnád mondani hol olvashatom el a 15. fejezetig.... mármint egy linket adhatnál az oldalhoz vagy valami :$
2012. máj. 29. 14:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Könyvfanok oldalon.(bocsi de azt írták ne linkelgessük ki az oldal linkjét.

de simán beírod a google-ba hogy könyvfanoknak és ott az írónő nevét és kihozza. asszem a 23. fejezetig van lefordítva

2012. jún. 6. 12:50
 5/5 anonim válasza:

valakinem meg vqan online a 2 mert az egy nagyon tetszet és szeretném elolvasni .Szóval akinek megvan elküldené? (adok email-t)

Amúgy nekem Folt:))

2012. júl. 7. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!