Olvastátok már Vavyan-tól az Álmok tengere című könyvet? Aki olvasta, annak mennyire tetszett a történet?
Szia!
Én is nagy Fable rajongó vagyok, és csak ajánlani tudom a könyvet :). Nekem nagyon tetszett, szó szerint elvarázsolt, és amikor olvastam, természetesen megint nem tudtam letenni a könyvet, egész éjjel fent voltam, megállás nélkül olvastam, hajnali kettőkor raktam le. A fantasy könyvei közül nekem a Varázscsók tetszett a legjobban. Én is elkezdtem gyűjteni a már megjelent köteteket, nagyon nehéz "leszokni", ha már belekóstoltál Vavyen világába és nyelvezetébe. Mindig vadászom az antikváriumban őket :), és már nagyon várom az új Halkirálynő könyvet is :D. Jó olvasást és jó szórakozást, bár ez utóbbi garantált, ha szereted a varázsos-varázslós történeteket ;-)
ISTENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!
Imááááádom......
Fable a legjobb!!
Ha egy szóval fejezhetném ki véleménymet: VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Kedvenc könyvem tőle, faltam, imádtam. Gyönyörűen ír le mindent az írónő, különleges szókinccsel és stílussal. Minden lánynak el kell olvasnia szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!