13, mindjárt 14 éves lánynak milyen könyvet tudnátok ajánlani? A Szent Johanna Gimit már olvastam.
Figyelt kérdés
A Szent Johanna Gimit már olvastam. Amíg megjelenik a 7. addig kéne valamivel elfoglalnom magam. :)2012. márc. 22. 16:06
21/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
11-esnek: Az egy igazi amerikai lányt már olvastam, nekem tetszik. :) Pont most olvasom a Bad Girl 2-t. Szerintem is túl k*rvás, nem is tetszik igazán, de azért elolvasom. Amúgy az SzJG-ben nekem pont, hogy Cortez a szimpi és Arnoldot meg utálom :)
2012. máj. 19. 22:58
23/29 Lora1328 válasza:
Thomas Brezina: Amadeus az ufó izgalmas, és tizenéves gyerekekröl szól. Ajánlom :]
24/29 Németh. Anett válasza:
Suzan Collins: Az éhezők viadala ( mind a 3 része)
Adrian Mole
Testbérlők
Vérmacska
Emily the strange- elveszett emlékek
Jacqueline Wilson- Mi baj lányok (és a sorozt többi része)
Maros Edit: hűvösvölgyi suli 1 és 2.
nekem ezek tetszettek és én is 14 éves vagyok most
25/29 A kérdező kommentje:
Én már azóta 15, de azért köszi neked is a választ. :D
2013. júl. 2. 17:21
26/29 Dolly99 válasza:
Meg Cabot összes könyve, Zabhegyező( én is 13 vok nekem naon tetszett!), csukás istván: nyár a szigeten, vakáció a halott utcában, Böszörményi Gyula össz könyve, leiner laurának is vannak még könyvei az szjg-n kívül;)
27/29 katakenguru válasza:
Joss Stirling: Lélektársak
28/29 anonim válasza:
Angyalsors,Angyalfény,Angyalnyár,Angyalvágy-IMÁDOM! :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!