Rubinvörös film?
Halottam hogy lesz belőle film, azt is tudodm h kik a főszereplők és hogy 2013-ban lesz a premier, ezenkívűl linkeltek nekem 2 német oldalt, ami hasznos lenne ha tudnék németül. Szeretném tudni hogy ki játsza a többi szerplőt meg bármilyen infót ha tudtok.
Köszi:)
Itt a két link. De miellött megnéznéd!: A kép a szereplőkről, valami iszonyat módon béna. Szóval keress rá a nevükre googl-on. Ott látni fogod hogy aki a Gideont játsza az igazábol jól néz ki és a Gwendolyn meg nagyon szép. Ezenkívűl én láttam a felvételt a castibgról :) Nagyon ügyesek voltak keress rá youtubon.
További linkeket küldök ahonnan szedtem információkat ezeket is nézd meg: [link]
Ezeket tudtam eddig összegyűjteni, ha megtudsz valamit, vagy tdsz németül és valami fontos információra bukkansz kérlek szólj! Köszi :)
Nem tudom, hogy ezt láttad-e. De ezen rajta van szinte minden szereplő akit eddig kiválasztottak :P [link]
:D
Màr 2 trailler meg is jelent :)
Nem tudjàtok,hogy a három könyvet össze vonjàk, ès abból lesz egy film vagy nind három konyyvbol 1-1 film???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!