Miről írjak könyvet?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,már többször próbálkoztam könyv írással,de úgy igazából sosem lett belőle nagyon sok.Igazából a téma mindegy,lehet szerelmes is,kaland is....(bármi).Nem tudok belekezdeni,ezért szeretnék pár tanácsot kérni!Ha esetleg van valami ötleted,vagy esemény ami megtörtént veled,léccí írj:D Köszönööm:)2012. márc. 16. 23:57
1/8 anonim válasza:
Szia! :-)
Arról írj, ami téged érdekel, ami benned van,
tökmindegy mi az... próbáld meg!
Lehet meglepődsz mi jön ki belőle...
Bye. R. ;)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2012. márc. 17. 00:09
3/8 anonim válasza:
nekem nagyon bejönnek azok a fantasy könyvek.
pl. L.J.Smith:vámpírnaplók-vámpíros
Becca Ftzpatrick: Csitt,csitt-angyalos,bukott angyalos
a mai fiatalság ilyesféle könyveket szeret, s a kiadó szerint is eladható.
4/8 vargaB válasza:
valamilyen oilyan témát keress, ami téged is érdekelne és sok más embert is, én pl a horrort imádom. Sokmindenkit leköt a durva horror.
5/8 anonim válasza:
Fontos, hogy olyan témáról írj, amiben jártas vagy. Ugyanez vonatkozik a korra és a helyszínre is, nem fogsz tudni megírni egy olyan könyvet, ami egy számodra ismeretlen helyen, ill. időben játszódik (kivéve, ha képzeletbeli világ). Ami a kezdést illeti, szerintem, ha választottál témát, olvasd el egy két- a választással- azonos témájú könyv/ történet első fejezetét, hátha abból tudsz ötletet meríteni. Sok sikert és kitartást a könyvedhez! :D
6/8 anonim válasza:
Na, sikerült elkezdeni egy könyvet? :)
7/8 anonim válasza:
hello
sztem írj egy fantasy könyvet,és ha ki akarod adatni, akkor sztem vámpírok meg vérfarkasok ne szerepeljenek benne, vagy csak mellékszereplőként,mert már a csapból is a vámpírok folynak,és vámpíros könyv az már vanb bőven.
am most én is írok egy "könyvet"
8/8 chrishu válasza:
Igen szerintem is fantasy, mert ott a határ a csillagos ég :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!