Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért nem adták ki a magyar...

Miért nem adták ki a magyar könyvkiadók a Harry Potter könyvsorozat 8. részét?

Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 17:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%
a hetedik egy nagyszerű lezárása a sorozatnak, én úgy gondolom, hogy más már erőltetett lenne;)
2012. márc. 26. 18:50
 12/22 A kérdező kommentje:
Szerintem is!! Imádom a befejezést és ameddig elolvastam ezt a könyvet... nem volt jó!!!!!!
2012. márc. 27. 20:21
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát, sajnos nem fogja folytatni, ezt már sokszor elmondta Rowling :///, de azért még reménykedhetünk :)) Viszont azt mondta, ír egy enciklopédiát, amiben olyan infok is lesznek, amik a 7 kötetben nem. :DDD

(Mellesleg, szerintem ha írna még egy hp könyvet, én annak örülnék, ha a múltról írna, vagy valami más szemszögből^^ valahogy a folytatás annyira nem érdekel...de persze az is *.*)

2012. máj. 11. 16:58
 14/22 botosrobi válasza:
nagyon jó lenne ha fojtatná és én is olvastam! és azt mondják 2013-ban fog kijönni!
2012. nov. 7. 19:07
 15/22 anonim ***** válasza:

nekem is tetszik a hetedik rész vége, de bennem azért maradtak kérdések, amikre úgy kíváncsi lennék. mert ugye ugrik egyből 19 évet.

engem érdekelne pl, hogy harryék befejezik-e a sulit,mert ugye 7-be nem jártak. meg, hogy ha be is fejezik, mivel fognak foglalkozni, hogy hol és hogyan élnek. Szóval, azért közel 20 év alatt eléggé sok minden történik, és én nekem ez egy kis ürt hagy a lelkemben, mert oké, hogy a végén ott vannak a gyerekek, meg ron és hermione, meg harry és giny, de az a közel 20 év eseménye igenis érdekelne.

Titeket nem?

2013. jan. 17. 15:05
 16/22 Keitha ***** válasza:
100%
Engem érdekelne :) Pl hogy szenvedne Ron meg Hermione a terhesség alatt, milyen lenne az esküvő, milyen lenne a Voldemort nélküli világ stb... Mellesleg szerintem lehetne a gyerekek szemszögéből is írni valamit, vagy a Tekergők idejében, hogy is képzelte el Rowling a fiatal Tekergők életét. A fanok biztos benne lennének egy ilyen írónő által írt fanfiction-szerűséget :) Vagy valami hasonló.
2013. máj. 19. 23:12
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van olyan fanfiction, ami jobb, mint az eredeti. A Nurmengard-triológia a Továbbvilágon nagyon jó, a Merengőn kicsit hibásabb, de ott van fönt a teljes. Parselmouth Lion nagyon jól eltalálta Rowling stílusát, és igazán canon folytatás-szerűséget alkotott. Rowlingnak van egy csomó "nyilatkozata", ahol kifejtette, hogy ki mit csinált, pl. csak Hermione végezte el a hetedik évet, a fiúkat pedig felvették az aurorképzőbe. Ha szeretnék a Harry Potter című regényhez kapcsolódó műveket olvasni, akkor látogasd meg a következő két oldal valamelyikét:

fanfiction.csodaidok.hu

fanfic.hu/merengo

2013. okt. 26. 19:45
 18/22 anonim ***** válasza:
98%

Kedves kérdező!

Te komolyan azt írtad a Nurmengard-trilógiára, hogy pocsék? Ez a trilógia konkrétan egy külön világot épített fel a HP-hez, egy olyan pluszt adott a szériához, amire nagyon kevés fanfiction képes. Nem tudom, te milyen verziót olvastál ebből, de az biztos, hogy a trilógia -pláne a második része- letehetetlen.

2014. szept. 1. 20:50
 19/22 anonim válasza:

Juhász Roland írt 3 részt a Harry Potterhez: A negyedik torony, az ezernevű és a smaragd sigillus néven.

J. K. Rowling egy rész írt ami Harry Potter és az elátkozott gyermek, ami a 19 évvel később után játszódik. Vagyis Harry gyereke a főszereplő benne.

2023. jan. 8. 15:48
 20/22 anonim válasza:

Több folytatása és kiegészítése van a Harry Potternek.

1. Rowling két társával(Jack Thorne és John Tiffany) megírták és rendezték a Harry Potter és az elátkozott gyermek C. Színdarabot, amit Londonban játszanak.

Kiadták a szöveg könyvét.

Jó lenne megnézni, mert a sokkal látványosabb, de a könyv is elég jó

A főszereplő Harry fia.

aug. 3. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!