Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nektek melyik a kedvenc vörös...

Nektek melyik a kedvenc vörös pöttyös és arany pöttyös könyvetek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 17:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Rengeteg van: Twilight (sorozat), Csitt, csitt, Csontváros (végzet ereklyéi sorozat), 13 okom volt, Vámpírnaplók (sorozat), és mindenképpen szeretném elolvasni a Shiver-t.
2012. máj. 1. 12:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Susanne Selfors: Mentsük meg Júliát!
2012. máj. 1. 16:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát én valahogy Vörös Pöttyösből mindig valami ritka bénát fogtam ki. :\ Olvastam a Gracelinget, olvastam a Wingset, mindkettő összecsapottnak tűnt. Meg olvastam az Üvöltő szeleket, amit végigszenvedtem. De mégis van egy kedvencem, a Rómeó és Júlia. Az nagyon tetszett.

Arany Pöttyösből még eddig csak egyet olvastam, de az nagyon tetszett. Stacey O'Brien: Wesley, kedvesem.

2012. máj. 5. 10:30
 14/15 Handuc ***** válasza:

Spirit Bliss-Árnyékvilág

L.J.Smith-Vámpírnaplók(összes, bár a 6.-on nehezen jutottam végig)

Stephenie Meyer-Alkonyat(itt is tetszett az összes, de nekem a Breaking Dawn volt a kedvencem)

Kelly Armstrong-Sötét erő triológia(már nagyon várom a 3.-at)

Simone Elkeles-Tökéletes kémia

Cassandra Clare-Mechanikus Angyal

Most hirtelen csak ezek jutottak az eszembe, de én még nem olvastam vörös pöttyös könyvek közül olyat ami ne tetszett volna. Lehet, hogy csak azért, mert mindig sikerült jót választanom, de hiszem, hogy nemcsak emiatt XD

2012. jún. 23. 14:27
 15/15 anonim válasza:

Tökéletes kémia

Gyémántfiú

A szellemidéző

Időtlen szerelem

ezek mind triologiák és nekem nagyon tetszenek

2013. aug. 13. 03:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!