Hogy tudok megszeretni olvasni?
Most a Szent Péter esernyője című művet kéne olvassam. Szoktam olvasni,olyat ami érdekel (sajnos azt se túl sűrűn.)
De erre egyszerűen képtelen vagyok rászedni magam...Egyébként kitűnő tanuló vagyok.
13/l
Ha szar a könyv (vagyis neked nem tetszik) akkor az sehogy sem fog érdekelni.
Vagy végigszenveded magad rajta, bár ilyenkor az én esetemben az szokott történni, hogy olvasás közbe máson gondolkozok, vagy csak átrohanok rajta és ezért semmit sem ér, vagy ha van belőle film megnézed.
ha lány vagy akkor olvasd el a szent Johanna gimi részeit mert nem biztos hogy segit a szent Péter esernyője elolvasásába de talán megtetszik és 8 része (még csak 7 jelent meg)van igy sokat fogsz olvasni
Ha fiú vagy akkor fogalmam sincs
Nálunk is kötelező volt, és nagyon sok könyvet olvasok de kötelezőt kb. még egyet se olvastam el :) (kitűnő tanuló vagyok én is, csak nálunk a magyartanár laza volt és vagy megnéztük filmen vagy színházban, szóval megoldottuk)
A Szent Péter esernyője amúgy nem rossz, van belőle film is ami egész jó, nézhető és néhány cselekmény sorrendje eltér ugyan de maga a történet ugyan az. Szóval ha nem olyan szigorú a tanárod akkor szerintem elég ha megnézed a filmet, abból is meg fogod érteni. :)
Amúgy meg olvass olyat amit szeretsz :D
Lehet nekem szar a szövegértésem, bár eddig nem volt vele bajom, de nem az a gond, hogy a kérdező nem szeret olvasni, hanem egy konkrét könyvet nem szeret és nem tudja magát rávenni arra, hogy kiolvassa.
Ebbe pedig egyik könyv sem segíthet neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!