Az AnimeAddistc-on hol vannak a mangák-nak a fejezetei amiket el tudok olvasni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 15:46
1/3 anonim válasza:
Ha van, akkor arra kell kattintani, hogy "olvasható az oldalon"
Ott van, kicsivel a szavazások felett.
De természetesen nem minden manga olvasható így. Legtöbbször (az általam linkeltnél is) csak pár kötet van fent.
2/3 anonim válasza:
bocsi de megnéztem a linket és nem találom hogy hol kell rámenni h "olvasható az oldalon"
3/3 anonim válasza:
utolsó: akkor szerintem nézegesd még kicsit, talán olvasd is el, ott van és csak rá kell kattintani, teszteltem. :D
És ott van, ahol az első mondta. :D De pár fejezet van manga.hu-n is, nem tudom mennyi az átfedés, mert szerintem 8 éve nem olvastam magyarul mangát. :) De ott is elég hiányosak, a magyar fordítók nem túl kitartóak sokszor. :(
Angolul esetleg, vagy németül szinte mindent végig megtalálsz, de sok megvan spanyolul vagy olaszul, ha az jobban megy. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!