Szerintetek melyik név illene bele a történetembe?
Szóval... A történet a szemek körül fog forogni. Így elég hülyén hangzik, de mindegy. Leírom a prológust - amin még sok változtatás lesz majd, de most ezt hoztam össze:
Ha meglátsz egy kék szempárt mit gondolsz? Hogy annál vonzóbb, elbűvölőbb és ritkább nem is létezik a világon? Az élet egyik legjobb választása lehet, hisz egy őszinte, egy barátságos, egy kedves embert takarhat. Az egyik legjobb barát, és lelki társ is lehet egyben. Bármiről lehet velük beszélni, nyitott személyiségűek, de mások problémáira érzékenyebbek, mint a sajátjukra. Jobban izgatja őket mások baja, mint a sajátja. Tele vannak önbizalommal, és a hidegvérüket is könnyen megbírják őrizni, de ha egyszer kihozzák őket a sodrukból, akkor nincs visszaút...
De hogyan is vélekednél, ha egy zöld szemű emberrel hozna össze a sors? Még ritkábbak, mint a kék szeműek. Hipnotikus hatással bírnak, tele vannak titokzatossággal és érzékiséggel. Ellenállhatatlanok... Az egyik legtalpraesettebb személyiséget ismerhetjük meg bennük, de nem könnyen bíznak meg azokban az emberekben, akiket szinte alig ismernek.
A lány lenne a kék szemű, a fiú pedig a zöld szemű. Szerintetek ezek alapján a jellemzések alapján milyen (titokzatos) nevek illenének rájuk? :)
A lány névre ötlet: Erin, Heidi, Claudia
fiú: Edward, Peter, Andrew
Am, érdekes az ötlet. Egész jól fogalmazol, csak szerintem van egy-két nyelvhelyességi hibád, de különben érdekes. :)
szerintem a lány neve:Alice,Mary vagy Kathrine
a srác: Paul,Robert,Jackson vagy Tylor
A lánynak: Heily, Morgan /mondjuk ehhez a névhez egy fekete haj/ és Elena
A fiúnak: Christpher (Chris), Travis és Josh
Lánynév: Charlotte, Rebeca
Fiúnéb: Phil, Sam, Jack
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Valójában ezek közül egyik sem lett az... xD Inkább a saját fantáziámra bíztam az egészet, szóval a lány neve Shadow lett, a fiú pedig a Daniel nevet kapta... :D
Akit érdekelne esetleg a történetem, az itt megtalálhatja: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!