Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen fordulat illene a...

Milyen fordulat illene a történetembe?

Figyelt kérdés

Még nem kezdtem el, de arról szól, hogy egy lánynak nagyon élénk a fantáziája, de egy nap egy szarka megmenti az életét úgy, hogy ellopja a hajpántját és így nem megy neki egy autó. Viszont egyre több furcsa eset történik vele. Egy nap kiderül hogy ezek az állatok (mert állatok mentik meg stb..) csak a képzeletében vannak, és a szülei aggódnak érte, hogy valami pszihés baja vannak, ezért elküldik egy pszihológoshoz.

Nah ezutánra kéne egy fordulat ami nagyon frappáns.

Én nem tudok semmit kitalálni hátha ti igen.

2009. júl. 20. 21:52
 1/7 anonim válasza:
a lány nem megy el a pszilóhugushoz és elszökik vagy valami.:D
2009. júl. 24. 13:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. tudom nehéz találni fordulatot, mert nem olyan a történet.
2009. júl. 24. 13:30
 3/7 anonim válasza:
nincsmit.:D hát én nem vagyok nagy író.xD
2009. júl. 27. 15:17
 4/7 anonim válasza:
áá megvan.:D mint ahogy mondtam nem megy el a pszilógushoz mert egy képzeletbeli állat elhívja a közeli erdóbe és tovább nemtudom.xD
2009. júl. 27. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:
mondjuk találkozik valakivel (feltételezem egy fiúval) aki hasonló problémákkal küzd, és vagy kiderül, hogy nem elmebetegek, vagy kiderül hogy azok, a lényeg, hogy összemelegednek... vagy nem tom...
2009. aug. 3. 23:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem töltsd fel az Imagine-re, ott biztos kapsz rá egy csomó hasznos tanácsot!

[link]

2011. ápr. 13. 12:39
 7/7 anonim válasza:

A csaj mindent megtesz annak érdekében, hogy lóvá változzon (de mondjuk más állattal is lehet, mind1) és mikor végre sikerül neki, rájön, hogy állat akar maradni örökre, de ehhez az kell, hogy találjon magának egy igazi lovat (vagy más olyan állatot, mint ő), aki tiszta szívéből szereti. Hosszas küzdelem után sikrül neki, és boldogan él míg meg nem hal.

ha kész vagy, és megírtad, akk léccy tedd közzé valahol

2012. febr. 26. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!