Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi legyen a címe és a szereplő...

Christi kérdése:

Mi legyen a címe és a szereplőnevek?

Figyelt kérdés

akarok írni egy könyvet és már megvan a sztori is. a cím és a főszereplő nevek közt nincs meg a hangsúly!

a szori az,hogy egy kisvárosban sorozatgyilkos garázdálkodik. űgy szokta ölni az embereket,hogy 1 héttel a gyilkosság előtt küld az áldozatnak egy levelet.1 hete van arra,hogy megfejtse a levélben lévő szöveget.a levélben a gyilkos leírja,hogy mikor és hol fog meghalni az áldozat.egyszer egy új család költözik a városba. férj,feleség és három gyerek(közülük a két fiú örökbefogadott).a polgármester lánya beleszeret a fiatalabb fiúba és a testvére(a polgármester lányának)a csajba(az új családból).a polgármester feleségét meggyilkolja a sorozatgyilkos.ezután nyomozni kezd a lánya és őt is kiakarja nyírni,de megfejtik a levelet...

segítenétek a főszereplők nevében?

a polgármester lányának ezek a nevek közül : Kristen,Ashley,Adele,Jessica,Mya

a tesójának: Jackson,Paul,Adam,Stefan

az új család lányának: Alice,Nicky,Bess,Fanny,Jane

a család fiatalabb fiának: Robert,Damon,Antony,Christian

a cs. idősebb fiának: Ferdinand,Sergio,Tylor

a polgármester: Samuel,Adam,Bob,Ralf

a cs. főnek: Bernard,David,Alijah,Clarence

a feleségnek: Evelyn,Mary,Diana,Caroline

a cím: fogalmam sincs!!! :(

Előre is köszi!!!!!!!:)

2012. febr. 18. 09:41
 1/5 anonim válasza:

címnek: Zabola

nem tudom, valahogy a zabolátlanul szóról eszembe jutott, és mivel ez olyan perverz sorozatgyilkos szerintem illik rá:)

2012. febr. 18. 11:17
 2/5 A kérdező kommentje:
talán-talán!és a szereplő nevek? légyszi segítsetek.
2012. febr. 18. 11:31
 3/5 étoile et lune ***** válasza:
Mi nem mondhatjuk meg neked szimpátia alapján, kinek mi legyen a neve. Erre neked kell ráérezned. Hogy őszinte legyek, egyik név rosszabb, unalmasabb, mint a másik. Helyileg ők hol is vannak? Csak mert ha egyik nevet sem érzed közel annyira a szereplőidhez, válts inkább országot, nézegesd meg a norvég, finn, svéd neveket, esetleg a franciák, oroszok is másabb csengésűek, mint ezek.
2012. febr. 18. 16:20
 4/5 étoile et lune ***** válasza:
A Zabola szerintem kicsit komolytalanul hangzik, egyáltalán nem gondolnám belőle, hogy ilyen témájú történetet takar. Viszont annyiban jó, hogy rövid, nem sablonos, kicsit sejtelmes. nekem nincs ötletem, én az egész történet részleteiből szoktam kiszedni valami kis szóhasználatot, ami aztán ráillik a sztorira.
2012. febr. 18. 16:22
 5/5 könyvmoly18 ***** válasza:

Sz-tem a polgármester lányának: Kristen

tesója: Adam

új család lánya: Jane/Nicky

család fiatalabb fia: Christian

cs. idősebb fia: Ferdinand

polgármester: Adam, mint a fia

cs. fő: Bernand

feleségének: Caroline

cím: Mikor és hol? (?)

2013. márc. 24. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!