Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Fehér Agyar és Farkasvér c....

A Fehér Agyar és Farkasvér c. könyvek ugyan azok?

Figyelt kérdés
Jack London könyvei, a wiki szerint nem . Fontos lenne.
2012. febr. 5. 20:39
 1/5 anonim válasza:
En olvastam Jack London - Feher Agyar -at, de nem tudok rola, hogy Farkasver-nek is neveznek, sot a konyv-on sem volt ilyenre utalas, Szerintem kulombozo. De Feher Agyar az nagyon jo, ha szereted a kutyakrol, vadakrol, vadonokrol szolo torteneteket. Jo Olvasast !!!!
2012. febr. 8. 10:55
 2/5 A kérdező kommentje:

sajnos sehol sem lehet kapni a fehér agyart...már hetek óta járom a belvárosi antikváriumokat érte...

a farkasvér meg van, viszont a könyvben szereplő kutyának is fehér agyar a neve. de a wikiben külön van feltüntetve. És a fehér agyar az angolul white fang, illetve magyarul is így adták ki. Nem értem akkor miért szerepel ott is fehér agyar. Tudtommal nincs folytatása. Attól félek ez is ilyen öncélúan elnevezett könyv, és ez is fehér agyar...Viszont nekem akkor az eredeti címen kéne a Fehér Agyar. Végre.

2012. febr. 8. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem meg van a fehér agyar című könyv. Nagyon régi kiadásban még szüleim vették valamikor a 80as években. Egyszer olvastam el évekkel ezelőtt. De még mindig emlékszek ahogy a téli tájakról ír a szerző. Fantasztikus. Szinte tényleg olyan érzése van az embernek mintha ott lenne.
2012. febr. 10. 15:47
 4/5 A kérdező kommentje:
igen ezért akarom elolvasni:D ezt éreztem a vadon szavánál is
2012. febr. 10. 17:07
 5/5 anonim válasza:
a vadon szava is nagyon jo!
2012. febr. 12. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!