Krimi könyvek (esetleg filmek), amelyikben a gyilkos több embert megöl valami módszer alapján? Írtok ilyeneket?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 08:33
1/6 anonim válasza:
Agatha Christie:
ABC-gyilkosságok
Temetni veszélyes
Az ABC-gyilkosságok
Tíz kicsi néger
2/6 anonim válasza:
Tess Gerritsen: A sebész, A tanítvány
Jilliane Hoffman: Megtorlás, Az utolsó tanú
Val Mcdermid: A szirének éneke
Sally Hunter: A patológus
Thomas Harris: Az embervadász, A bárányok hallgatnak
3/6 anonim válasza:
zodiákus
hetedik
ezek filmek de jó filmek érdemes meg nézned
4/6 anonim válasza:
jah és a zodiákus az meg tőrtént esemény a gyilkos mai napig szabadlábon van erő goglén is olvashatsz ha érdekel
5/6 anonim válasza:
bocs hogy igy aprodonként irom és nem egyben de eszt olvazsd mivel szeretsz krimit olvasni ez a valoságot irja le rola eszt filmesiteték meg talán még kőnyvben is meg van azokban nem vagyok jártas
szoval itt a link amhol olvashatsz rola
6/6 anonim válasza:
Patrick Süsking- A parfüm
Én nagyon szeretem, de itt inkább azon van a hangsúly, hogy miért is öli meg a lányokat, nem a módszeren, bár az is egyedi. Mindenképpen ajánlani tudom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!