Mi a véleményed a Fairy Oak könyvekről?
Például miket?
Mellesleg ezek gyerekkönyvek, így össze sem lehet hasonlítani például egy Jane Austennel.
A következő íróktól olvasok sokat:
Brent Weeks
Jonathan Stroud
Darren Shan
Philip Pullman
Patrick Rothfuss
John Caldwell
Wolfgang Hohlbein
Dan Brown
Olvass tőlük, mesterműveket alkotnak.
Tényleg kultúrtroll vagy, mert a kérdésre nemigen válaszoltál, de legalább nem volt túl off a válaszod.
Ez a könyv 7-12 éves lányoknak íródott, így nem is veheti fel a versenyt se egy Jonathan Strouddal (mellesleg imádom a Bartimaeus trilógiát), se egy Darren Shannel.
Nagyon jók!!!! Legalábbis nekem nagyon tettszettek eddig mind az 5 megjelent részét ki olvastam szerintem nagyon jók!
Főleg az alap trilógia az első 3 könyv. A 4. és 5.-ik is nagyon jók (a 6-at sajnos még nem olvastam) de azért az első 3 könyvön nem tesznek túl.
Én imádom őket! Én 11 éves koromban kezdtem el olvasni és még most, 13 évesen is imádom.
De ha valóban jót szeretnél olvasni, olvasd el Rick Riordan Percy jackson és az olimposziak c. sorozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!