Tudtok nekem jó könyvet ajánlani kikapcsolódásként? Scifi és fantasztikus regény nem érdekel.
Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 12:45
1/9 anonim válasza:
Gabriel Garcia Marquez: Szerelem a kolera idején
Imádom!
2/9 anonim válasza:
Vagy egy rövidebb: Bohumil Hrabal-tól a Sörgyári capriccio.
4/9 anonim válasza:
A Szerelem a kolera idejént filmben láttam, hát a felénél kb bealudtam :S
Nem tudom, milyen műfajú könyvek érdekelnek, de pl jó kikapcsolódásnak Debbie Macomber, vagy ha nem ódzkodsz az orvosi témától, szerintem elképesztő jó Noah Gordontól Az orvosdoktor, a Sámán és A doktornő trilógia, de szórakoztató és izgalmas Wilbur Smith sok könyve, szóval...
5/9 anonim válasza:
Én nem láttam filmen, de az a tapasztalatom, hogy kevés könyvet tudnak jól filmre vinni. Azért is ajánlom, mert szinte átjön a forróság a könyvön keresztül (szerelem és a trópusi klíma), ami ezekben a fagyos napokban nagyon jó! :-)
(1. voltam)
6/9 anonim válasza:
Ááá, és ha nagyon jót akarsz nevetni: P.G Woodhouse: Forduljon PSmithhez! :-D
7/9 anonim válasza:
John Steinbeck: Egerek és emberek
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!!!
2012. jan. 30. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!