Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A regény lent! Kérlek titeket...

A regény lent! Kérlek titeket írjatok, reménytelen már minden. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Szerencsétlen helyzet. :/ Tipp?

A párom és én babát szeretnénk. Nem rég kiderült, hogy valószínűleg ő nem tud "megtermékenyíteni" , tehát nagyon kevés rá az esély. Egyenlőre próbálkozunk, hátha.. viszont velem is történt valami és csak 1 hónap múlva van időpontom dokihoz.. véreset pisilek, ez már nem először fordul elő, de mostanra nagyon durva lett. kaptam antibiot. a házidokitól, de visszajött. Borzasztóan fáj.Folyásom is van rendesen. A doki szerint ez valami más. Ha valami fertőzés, gyulladás, stb.. rontja az esélyeket?? :( Egy honlapon olvastam, hogy betegség esetén ritka a terhesség, a doki szerint változó...

Már kezdek belezakkani.. szörnyűűű :(

2011. febr. 3. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha Te is beteg lettél,nehezen eshetsz teherbe,ez tény.Menj el sürgősen orvoshoz( betegség esetén nem kell időpont)és kezeltesd magad.Remélhetőleg a párodnak is sikerül majd helyre jönnie és meg tud majd termékenyíteni egyszer. :)
2011. febr. 3. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:
A párodnak és neked is lehet valami baktérium,amit oda vissza adhatok egymásnak. Ez is ronthatja a spermaképét. Baktérium tenyészetre nem küldték el? Ott ez kiderülne. Talán ez volna a legjobb,mert az antibiotikummal kikezelhető, és már jöhet is a baba. Nekünk is rossz a spermakép és sajnos nem baci miatt :( ,így nem olyan egyszerű az esetünk.
2011. febr. 4. 08:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos a Páromnak sem baci miatt van.... :( Tegnap voltam dokinál, elküldték tenyészetre... Majd kiderül :) Köszönöm a válaszokat!!!!
2011. febr. 4. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!