Az "Arany ember"-ből írunk tartalmi dolgozatot, amik inkább a részletekre térnek ki elvileg. Mikre számíthatok?
Figyelt kérdés
Mikre kérdezhet rá a tanár, ami lényeges lehet, de mondjuk a filmbe/rövid elemzésekben nem írnak róla?
(pl.: aszalt gyümölcsök szerepe, szívecskés süti, aranybogaras pecsét..) Jó lenne, ha a választ is meg tudnátok rá mondani :)
A könyv tartalmát is nagyon jól tudom, de sajnos későn tudtam meg hogy mikorra kell kiolvasni, és nem maradt rá időm. :( Pedig nagyon tetszik a könyv, ha lesz időm szerintem el is olvasom :) Szóval az ilyen "Olvasd el a könyvet!" típusú hozzászólásokat tartástok meg magatoknak légyszíves! :) A normális válaszokat viszont köszönöm! :)
2012. jan. 23. 17:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!