Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nem 'menő' Darren Shan könyvek...

Nem 'menő' Darren Shan könyveket olvasni?

Figyelt kérdés
Beszéltünk a suliban arról h kinek mi a kedvenc könyve. Mikor én mondtam h a Vámpírkönyvek, kiröhögtek. De nem értem miért...
2012. jan. 22. 16:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

lehet az alkonyatra gondoltak azt sokan kiröhögik mert nyálas.

könyvben mondjuk eszméletlen jo,pedig én 25 vagyok. a te irodtol még nem olvastam könyvet de szeritem semmit sem ciki olvasni. én ha néha kezembe kerül egy régi mesekönyv, simán elolvasok pár részt belöle olyan jo volt régen!ja és ugy melelsleg, hogy metálszeretö vagyok XD szerinted? ezért tuti elégetnének...

suliban minden ciki ezt jol jegyezd meg. de ne törödj velük. ha nem akarod hogy cikizzenek akkor ne olvasd elöttük.

2012. jan. 22. 16:08
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi.. ja lehet h az alkonyat miatt..
2012. jan. 22. 16:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

nálunk még olvasni is ciki egyes körökben... :D

Egyébként meg valószínűleg a Twilightra gondolnak. Ha azt olvasnád, én is kiröhögnélek :P Darren Shan más tészta, ő nem csöpögős szerelmi tini drámákat ír, sőt elég jó könyvei vannak

2012. jan. 22. 17:16
 4/11 A kérdező kommentje:
utálom a twillightot.. :D
2012. jan. 22. 17:24
 5/11 A kérdező kommentje:
*twilight
2012. jan. 22. 17:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Imádom Darren Shan vámpírkönyveit sőt,a démonkönyveket is elkezdtem olvasni. Baromi jó író és olvastam az Alkonyat 3-4-et is és szerintem Darren végtelenszer jobb. És én lány vagyok:)

Az én osztályomban is kinevetnek vagy legalább rendesen megnéznek azért, mert olvasok. Nem igazán mondom nekik. Ne foglalkozz velük, olvasni jó, Darren Shant olvasni pedig még jobb:)

2012. jan. 22. 21:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Darren Shan menő. MINDIG. Higgy nekem.
2012. febr. 6. 22:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki maga dönti el,h neki mi a menő.Nekem a kedvencem Darren Shan.Elolvastem tőle a Vámpírkönyveket,a Démonvilágot és most kezdem a Város triológia első részét,a Holtak vonulását.

14/l

2012. febr. 20. 13:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mikor legközelebb kiröhögnek ismételd el ezt(vagy ilyesmit)najó nem kell elismételni,de készülj egy hasonló beszéddel:D VÉDD MEG DARREN SHANT!

-Ne röhögjetek hülyék!Ez nem egy nyálas tinidráma mint a tvájlájt!Ez a sorozat a sors erejéről,az áldozatról,és a halál jelenlétéről szól!Szinte semmi érzelem nincs benne,a rideg valóság az amit kapsz ettől a könyvtől!A vámpírok nem helyesek,és nem is halhatatlanok,nem kú-rogatnak halandó emós qrvákat,és még csak nem is halottak!

Rengeteg a halál,a harc,a nyomor,és nincs semmi cukormáz!De mégis,a Jó áldozatok és viszontagságok árán diadalmaskodik!

Pont ezért szeretem!

2012. máj. 6. 21:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Előttem szóló, tökéletesen egyetértek veled.:D Ne hagyd, hogy kiröhögjenek! A Darren Shan KIRÁLYSÁG! Számomra a világ legjobb könyve. Akik olvasták, és nem így gondolják, le vannak ejtve, bénák. Akkor ők nem is emberek. Szóval ne törődj velük. DARREN SHAN FOREVER <3 And ever :D
2012. máj. 21. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!