Tudnatok olyan fiatalos konyveket ajanlani amit most olvasnak a kamaszok?
Kint elek kulfoldon, es itt nincs lehetosegem lemenni a konyvtarba es kikolcsonozni egy jo magyar forditasu konyvet. Szoval 16 eves vagyok es nekem valo konyveket tudnatok ajanlani amit azert a netrol is letudok szedni?????
Regebben olvastam a pokoli balejszakakat, meg a twilight sorozatot, de most ezek alapjan ne altalanositsatok, hogy csak ilyesfajta konyveket szeretek marmint a vampirosakat,johet minden fiatalos konyv amit most olvasnak a velem egykoru kamaszok :):)
A Szent Johanna Gimi (!!!!!!)
Becca Fitzpatrick: Csitt,Csitt, Crescendo (!!!!!)
Kerstin Gier: Rubinvörös,Zafírkék(!!!!!!)
Claudia Gray: Evenight sorozat
Spirit Bliss: Árnyékvilág, Kígyók sziszegése
Lauren Kate: Fallen
Bree Despain: The Dark Divine, The Lost Saint
Sarah Dessen: Figyelj rám!
Sarah Dessen: Tökéletes
Szurovecz kitti: Fényemberek
Katherine Applegate: Szívzűrök sorozat
Suzanne Selfors: Mentsük meg Júliát
Polly Shulman: Rajongás
Scott Westerfeld: Csúfok, Szépek, Tökéletes
Simone Elkeles: tökéletes kémia
Stephanie Meyer: Burok
Szent Johannna gimi :)
Ja és még egy...
Jay asher: 13 okom volt
Előző voltam :)
Szia!
Ha szereted a fantasyt, akkor tudom ajánlani Christopher Paolini könyveit. Én 14 évesen kaptam az első kötetet születésnapomra, és beleszerettem. Mondanom sem kell, azóta olvasásmániás lettem.
Azóta a könymolyképző kiadó vöröspöttyös könyveit olvasom. Ezek többségéről a kiadó honlapján tájékozódhatsz, miről is szólnak, és ha ügyes ember, akkor le is tudja őket szedni. Elég sok könyv van meg nekem is, ha kell valami, nyugodtan írj, ha megvan, elküldöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!