Melyik könyvet ajánljátok?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok. E-book-ra szeretném feltölteni. Eddig nem olvastam könyveket, dehogy most megkaptam ezt, elkezdeném. :)
Innen is nézhettek könyveket: [link]
2012. jan. 14. 20:21
1/4 anonim válasza:
Hű, hát nem sietted el. :P
De ha már, kezdésnek én mindenképp valami könnyedet ajánlanék, valami olyan témában, amit szeretsz.
Ha szereted a kutyákat, pld. Rin-Tin-Tin.
Vagy ott a kis kamasz fiús történet, a Tom Sawyer.
De akár fantasy is lehet (mondjuk Gyűrűk ura talán ne elsőnek :), ha pld. van kedvenc játékod, azoknak is szoktak lenni könyvei, csak majd azért ne billenjen az egyensúly, klasszikusokat is olvass.
2/4 anonim válasza:
Az arany iránytű is nagyon fordulatos, kicsit-fantasy-de-mégsem-annyira könyv, azt is bátran ajánlanám, vagy a 15 éves kapitány, vagy a Kincses sziget.
3/4 anonim válasza:
A helyedben a Harry Potter sorozattal kezdeném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!