A 4 Twilight saga konyvbol mejik a legjobb?
Amelyiket te a legjobbnak tartod. Nyilván egyéni, hogy kinek melyik könyv tetszik a legjobban.
Olvasd el őket, és állapítsd meg.
Mindegyik szar.
Nem ajánlom semmilyen emberi lénynek, hogy olyan könyvet olvasson, ami azt reklámozza, hogy a nő életének legfőbb célja, hogy találjon egy férfit, aki szereti és megvédi, és a nő legfőbb kincse a szüzessége, mert ezek irreális és lealacsonyító nézetek, és a gyomrom felfordul tőle, hogy ezt 12-14 éves lányoknak próbálják eladni!
Egyébként a Twilight nem saga. A saga szó jelentése óészaki családtörténet vagy királyi krónika. Attól, hogy manapság rákenik minden 3 résznél hosszabb sorozatra, az még nem saga. A sagák ráadásul nem is több részesek.
Szerintem nagyon jó könyvek, nekem a másoidk nem tetszett anyira, és a harmadik a kedvencem, de aki bele tudja élni magát, az élvezi.
És szerintem nem rossz, ha ma a tini lányok olyan férfiakról is olvasnak akik még Uri emberek!
Az életben is vannak ilyenek, csak lehet nem azok akik már 15évesen lányokat szédítgetnek a diszkókban.
Jó olvasását!
Szerintem az nem "uri ember" (magyarul úriember), aki éjszaka bemászik a szobádba és bámul, az ilyet zaklatásnak hívják kislányom...
Ugyanis a könyv ilyenekről szól.
Most nem mondok semmit arra, hogy milyen a könyv, szerintem egyszer simán el lehet olvasni.
A kérdésre válaszolva: Szerintem a negyedik és a harmadik a legjobb
És OFF: meLYik...
az 5. kötet mert az nem létezik.
de most komolyan, a főszereplő csaj nekrofil, a csillogó fiúka halott, az alpakafejű kissrác meg szó szerint meleg...
14.01es Te nyílván valami feminista idiót@ vagy. Szerintem az egyáltalán nem baj, ha a 12-14 éves lányok azt olvassák, hogy a szüzeséggük a legnagyobb értékük, mert így legalább nem 13 évesen vesztik el, valami jött ment s.ggfejjel. csak ennyit akartam hozzászólni a válaszodhoz.
a kérdésre pedig, engem nem mozgatott meg különösebben a sorozat, egyszer jó volt, de nekem a 3. tetszett a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!