Mért nem lövik le szimplán Harryt egy pisztollyal? Végülis Voldi bármikor szerezhetett volna egyet, nem?
Mert pisztolyt a muglik használnak, Voldemort pedig gyűlöli és lenézi a muglikat.
Azt hogy érted, hogy az 5. részben megállította az időt körülöttük? A könyvben, vagy a filmben?
Szerintem azért nem, mert egy puskagolyót valószínűleg legalább száz különböző átokkal/bűbájjal lehet kivédeni/átváltoztatni/szétrobbantani/lelassítani(, majd elkapni vagy elhajolni)/eltéríteni/a kezét keménnyé tenni, majd mint fogó elkapni
Én is aki nem vagyok varázsló kapásból tudok mondani néhány varázsigét ellene: Protego(pajzsbűbáj), Reducto, (felrobban a golyó, ha jól céloz), Vingardium leviosa(lebegtetőbűbáj, elirányíthatja), ezen kívül kis utánajárással: Descendo-> felrobban, Mobiliarbus->lebeg és irányítható, Evapores-> eltűnik
Ezen kívül, nyilvánvaló, hogy ha Voldemortnál egy pisztoly van mint fegyver, Harrynél akkor is van pálca, a pisztoly pedig nem véd az átkoktól. Ha pedig van nála pálca, a psztoly tök fölösleges, mert ha azzal gyilkos átkot tud küldeni, de ugye ha H. azt kivédi egy golyó semmi ahhoz képest. Ha meg Harrynél nincs pálca, akkor is mindegy, hogy pálca, vagy pisztoly.
Ja, tudom mire gondolsz. Nem állították meg az időt, hanem Voldemort Harry testébe bújt, egyesültek.
Akkor mozdulatlanok szerintem, miután V. elhagyja Harry testét. Akkor nem tudná megölni, mert ott van mellette Dumbledore, megvédte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!