Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A vámpírnaplók. Akkor lesz 8....

A vámpírnaplók. Akkor lesz 8. rész?

Figyelt kérdés

ezt a szöveget találtam az írónő oldalán:

The Vampire diaries 8.-10. :Phantom. Moonsong?

Lisa wrote a Phantombut at the time Alloy Entertanment Inc used the fact that she'd done the original trilogy as "work for hire " to remove her for doing any futher Vampire Diaries books. An anymous ghostwritter will finish the series possibly making it more TV series, according to the only statement Alloy Entertaiment Inc. (who owns half the copyright) has made to the public , int the Holywood Reporter Lisa retained the name Eternity and is writing a book called Eternity: A vampire loves story. ért valaki belőle valamit?

2012. jan. 8. 12:28
 1/4 Virage ***** válasza:
Szívem, próbáltad webfordítón vagy szótárral? amúgy röviden vmi Lisa írt egy könyvet, amivel be szeretné vésni nevét a történelembe, melynek címe: Vámpír szerelmes sztori. nyers fordításban...
2012. jan. 12. 16:13
 2/4 A kérdező kommentje:
szerinted nem próbáltam???? valami hüülyeséget adoot ki!amúgy látszik hogy semmit nem tudsz a könyvről -_-
2012. jan. 12. 19:26
 3/4 A kérdező kommentje:
amúgy ez a Vámpirnaplókés az a Lisa L.J.Smith
2012. jan. 12. 19:33
 4/4 Handuc ***** válasza:

Én azt hallottam, hogy ezt a könyvet és asszem a 9. és a 10.-et sem L.J.Smith írta hanem egy ismeretlen író.Nem vagyok perfekt angolos de szerintem pont ezt jelenti a a 4. sor onnan hogy, An anonymus...

Ha gondolod nézd meg ezt a linket itt ANGOLUL lehet megrendelni a könyvet de az gondolom nem érdekel. De azért szép a borítója az új részeknek. [link]

2012. jan. 28. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!