Alkonyt rajongók! Ki tudná megmondani hogy mi lesz Jacob és Renesmee között? Barátság vagy szerelem? Aki olvasta a könyvet meg tudná mondani?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 14:30
1/6 anonim válasza:
Nem olvastam a könyvet, de egy barátnőm azt mesélte nekem, hogy szerelem, meg hát ha láttad a 4. film első részét, akkor gondolhatnád, hha Jacob bevésődött, akkor valószínű h szerelem..
2/6 k.lau13 válasza:
hááthh én olvastam a könyvet... olyan "igazi" szerelem nem lesz, mert a könyv befejeződik, mielőtt Renesmee olyan idős lenne, hogy szerelmes legyen,(ha jól rémlik, nagyjából 5 éves korban van) de Jacob bevésődik, és mindig a kislánnyal van, Renesmee pedig nagyon szereti őt, de tulajdonképpen olyan barátság-szerűség, viszont nyilván elég egyértelműen utalt arra az író, hogy később együtt lesznek... De maga a történet nem erről szól.... Bár Renesmee szellemi szintje rendesen meghaladja a fizikailag 5 évest, meg ráadásul akkor még csak pár hónapos, és nagyon gyorsan fejlődik, de még akkor sem szerelmes, csak Jacob vésődött be, aztán, mint már mondtam, később nyilván együtt lesznek...
3/6 anonim válasza:
Igen,együtt lesznek,amikor majd Nessie felnő...:)...én olvastam egy interjút Stephenie Meyer-rel,amiben azt mondta,h tervezi a folytatást...egy másik oldalon valami olyat találtam,h amikor Nessie már nagy lesz és suliba fog járni,töri órán épp indián legendákat vesznek és hát persze ott lesz a bevésődés...(ekkor már Nessie is szerelmes Jacob-ba)...aztán lesz egy tábortűz La Push-ban és ott Nessie megkérdi a többieket (a farkasokat),h nem hallottak- e olyanról,h bevésődés....ekkor persze mindenki tagad,de pár nap múlva Jake elmondja neki,h mi is ez a dolog és,h szerelmes belé...és innentől fogva együtt lesznek...:))) én így tudom a folytatást...:))...remélem segítettem...
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm Regiegirl!
nem tudnád linkelni az oldalt, ahol olvastad?
és az interjú mikor készült?
2012. jan. 3. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!