Van olyan Stephen King könyv, ami egyáltalán nem ijesztő? Mert én csak olyanokat találtam.
A Tortúra ijesztő. Illetve van egy gusztustalan jelenete, amitől metrón ülve összeborzadtam. De Kinget nevezik a horror mesterének, tehát nem véletlenül ijesztőek a könyvei (de vannak, amik nem, pl. amik nem horror témájúak - meg az értekezései). Az írsról c. pl. nem ijesztő.
Amúgy én a horrorjaitól nem kapok frászt, csak ha a természetfelettivel dolgozik egy szerző, attól kiráz a hideg. Ez akaratlan. És King pl. az Állattemetőben ezzel dolgozik - utáltam is érte rendesen. De a Tortúra szerintem egy igen laza mű, mondom, az egyetlen patkányos jelenetén kívül nem nagy dolog, kis kínzás, kis lelki terror, kis őrület, de simán lehet csonkolás közben uzsonnázni.
A Remény Rabjai:
4 történet és nem ijesztőek.
A címadó az olyan dráma szerű talán, a Jó Tanuló az egy thriller jellegű talán, de ijesztőnek azt se mondanám.
Az Állj Ki Mellettem-et nem tudom minek kéne nevezni, a könyv hátulján úgy emlékszem kriminek írják, de szerintem egyáltalán nem az.
És végül az utolsó történet sem ijesztő. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!