Sims3-Milyen? Használható? Mi a véleményetek róla?
Itt meg tudod nézni milyen dolgok vannak benne, minden címre kattintva bejönnek a leírások.
Inkább amiatt aggódnék, hogy fut-e a gépemen. Mert ha nem, hiába van meg. Minden egyes kiegészítő telepítésével nő az erőforrásigénye.
Ingyen is le tudod tölteni, és akár már ma játszani (hivatalosan nem, de senki nem fog utánajárni, hogy letöltötted-e):
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nekem a kedvenc játékom !
Ha kiváncsi vagy a kiegészítőkre meg minden egyébkre itt egy jó oldal mindent leírnak,kérdezhetsz !
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nem,nem játszottam egyik részével sem,igazából úgy hallottam erről,és "állítólag" a 3. része a legjobb, legfejlettebb.A gépem kicsit régi,de csak ott tudnám lejátszani,mert PS-em nincsen.Szóval akkor el sem indulna?
Azt viszont hallottam,hogyha plusszokat akarok,azt úgy kell letöltenem,mert nincs azon a Cd-n,amin megvettem.Ez igaz?
Könyvben elég rossz... (Kategória vagy valami?)
Szerintem ahhoz képest hogy milyen sok helyet foglal, nem olyan nagy durranás. A grafika jobb ugyan és valóban vannak benne jó ötletek de én nem kifejezetten javaslom.
Legalábbis szerintem a sims 2 jobb volt.
Én is nagyon szeretem! Szerintem nagyon jó! A kiegészítők nélkül egy idő után unalmas, de velük... NAGYON JÓ!!! (Szóval a kieg.-ek azért vannak, hogy ne unj rá.:D)
Én csak ajánlani tudom. Persze vannak hibái, mint mindennek, de szerintem akkor is jó kis játék! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!