Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Sims3-Milyen? Használható? Mi...

Sims3-Milyen? Használható? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Asszem karácsonyra szeretném,de nem tudom,hogy milyen.Fogok csalódni?
2011. dec. 3. 18:22
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Itt meg tudod nézni milyen dolgok vannak benne, minden címre kattintva bejönnek a leírások.

Inkább amiatt aggódnék, hogy fut-e a gépemen. Mert ha nem, hiába van meg. Minden egyes kiegészítő telepítésével nő az erőforrásigénye.

[link]

Ingyen is le tudod tölteni, és akár már ma játszani (hivatalosan nem, de senki nem fog utánajárni, hogy letöltötted-e):

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. dec. 3. 18:57
 2/6 anonim válasza:

Nekem a kedvenc játékom !

Ha kiváncsi vagy a kiegészítőkre meg minden egyébkre itt egy jó oldal mindent leírnak,kérdezhetsz !

[link]

2011. dec. 4. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:
a sims 2-vel játszottál már? mert szerintem ez jobb mint a 2. rengeteg dolog más, mint az előző szériában. csak ajánlani tudom ^^.
2011. dec. 4. 17:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Nem,nem játszottam egyik részével sem,igazából úgy hallottam erről,és "állítólag" a 3. része a legjobb, legfejlettebb.A gépem kicsit régi,de csak ott tudnám lejátszani,mert PS-em nincsen.Szóval akkor el sem indulna?

Azt viszont hallottam,hogyha plusszokat akarok,azt úgy kell letöltenem,mert nincs azon a Cd-n,amin megvettem.Ez igaz?

2011. dec. 4. 18:46
 5/6 Ivan Iljics ***** válasza:

Könyvben elég rossz... (Kategória vagy valami?)

Szerintem ahhoz képest hogy milyen sok helyet foglal, nem olyan nagy durranás. A grafika jobb ugyan és valóban vannak benne jó ötletek de én nem kifejezetten javaslom.

Legalábbis szerintem a sims 2 jobb volt.

2011. dec. 7. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szeretem! Szerintem nagyon jó! A kiegészítők nélkül egy idő után unalmas, de velük... NAGYON JÓ!!! (Szóval a kieg.-ek azért vannak, hogy ne unj rá.:D)

Én csak ajánlani tudom. Persze vannak hibái, mint mindennek, de szerintem akkor is jó kis játék! :)

2012. nov. 29. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!