Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Iszonyú jó könyvem készül!...

Iszonyú jó könyvem készül! Végig röhögöd magad rajta és szörnyülködsz is. Sokan elolvasnák?

Figyelt kérdés

Elsösorban csajoknak ajánlom, de pasikat is biztos érdekelne a téma.

A kérdésem, hogy szerintetek arathatok-e nagy sikert vele ma Magyarországon?

Tényleg lebilincselö, aktuális olvasmány. Annyi uncsi könyv van...

2011. nov. 29. 16:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
szerintem engem érdekelne
2011. dec. 1. 18:49
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Egy pirinyót el vagy szállva magatól, nem? Egy kis alázatot igazán gyakorolhatnál már, nem? Nem árulsz el semmit, nem ia írtál semmit, csak elméletben van valami hülye sztorid, ami szerinted oltári, és persze, anyikádnak is biztos tetszik, meg a barátaidnak, akik nyalják a pici hátsódat, nehogy megbántsanak.

Meggazdagodni és milliókat keresni nem fogsz belőle... Jártam már kiadóknál, ők mondták, hogy Magyarországon nem lehet könyvírásból megélni... Annyi plszámot egyszerűen nem tudnak kiárulni.

Ha valóban annyira írtó szupernek képzeled magad, írd meg a buta kis könyvedet és küld be a Novum Verlag kiadónak, ott első könyveseket jelentetnek meg Magyarországról, olvastam tőlük, nem egy nagy színvonal. Kiadtak olyan könyvet, aminek a sztorija, szereplői, az egésznek kábé 70 %a koppintás, ráadásul beazonosítható. Sok sikert hozzá...

2011. dec. 1. 19:15
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is kicsit el vagy szállva magadtól. Bár lehet, hogy tényleg jó a sztorid, de mi honnan tudjuk, hogy tényleg így van-e, ha az égvilágon semmit nem mondasz róla?

Arról ne is álmodj, hogy majd milliókat fogsz keresni, néhány száz ezer forintot maximum jó esetben, ha nagyon nagy szerencséd van. Addig senki nem tud véleményt mondani, amíg nem mondasz valamit a könyvedről.

Amúgy meg van egy olyan érzésem, hogy önbizalom növelés céljából írtad ki a kérdést, hogy az emberek bátorítsanak az írásra. De ha csak a pénzért csinálod, nem lesz belőle semmit. Elpazarlod a sztorit, az időt, és a pénzt, mert túlságosan erőltetett lesz. Hidd el, tapasztalat. Amúgy hány éves vagy?

2012. jan. 1. 18:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ilyen hullajó, mint állítod, egy kis részletet igazán bemásolhatnál ide, hogy mi is jót nevessünk, vagy szörnyülködjünk. Amíg ezt nem teszed meg, hogy mondjunk bármit is?

És igen, egy kicsit vissza kellene venni abból, hogy sztárolod a saját írásod - ezt még a legjobbak, az írói elit sem teszi.

Parancsolj, bilincselj le minket, szerintem mi itt legtöbben nyitottak vagyunk. Ne a semmiről beszélgessünk, hanem lássunk valamit.

2012. jan. 11. 03:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Csak annyit tudok hozzáfűzni, mint az előttem szólók, hogy tudnánk véleményt írni erről, ha nem osztod meg velünk még a címét sem... "Annyi uncsi könyv van..." És honnan tudod, hogy a tiéd nem uncsi? Attól, hogy te szereted az ilyeneket, lehet, hogy senki másnak nem fog tetszeni. Ráadásul tényleg nagyon el vagy szállva magadtól.

"sokat akarok vele keresni, amúgy felesleges megirnom, ingyen nem szórakoztatók senkit. lehet bunkón hangzik, de igy van. kizárólag a pénz miatt irnám meg ezt a hatalmas sztorit"

No comment... "Inkább írj magadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj és elveszítsd önmagad."

2012. ápr. 4. 16:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, de Magyaországon a "sztárokon" és a politikusokon kívül senki nem keres milliókat. És egyáltalán nem tudhatod, hogy másnak mi az "uncsi" (megjegyzem, mint író, biztosan tudtad, hogy ilyen szó nem létezik, gondolom, csak elgépelted). Egyébként ha a világ legjobb könyve lenne, akkor sem olvasnám el, mert nem vagyok kíváncsi egy egoista, beképzelt, öntömjénező, "rózsaszín ködben" élő, magát írónak nevező ember hatalmas nagy "művére".
2012. ápr. 28. 21:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi lett a fene jó könyveddel?
2015. jan. 7. 16:48
 18/18 anonim ***** válasza:
És most...? Mi a helyzet?
2016. márc. 4. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!