Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van kilátás arra, hogy mikor...

Van kilátás arra, hogy mikor készül el a Stephenie Meyer: Mdnight Sun többi fejezete?

Figyelt kérdés

Én csak a 12. fejezetig olvastam es tuttommal még csak eddig lett lefordítva magyarra,de ha bárkinek meglenne a többi része (magyarúl)légyszi egyböl küldje el erre az ímélcímre: kocsis.timea@citromail.hu

előre is köszönöm:)

2009. ápr. 21. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Megoszlanak a vélemények.

A lényeg: az írónő elküldte pár ismerősnek a pár elkészült fejeztetet a Midnight Sun-ból. És valaki felrakta az internetre. Ezen nagyon kiakadt, mert még csak egy vázlat volt, teli hibával... megsértették az írói előjogát, valamint (mivel ő ebből él) a kereseti lehetőségét is megkurtították. Szóval tavaly augusztusban abbahagyta, visszavonult a családjához és új projektekhez. A könyvet abbahagyta, mert (szavait ismételve): "ha a mostani állapotomban kellene befejeznem, akkor nagy a valószínűsége, hogy James mindenkit megölne, és ez ugye nem harmonizálna az elkészült sorozattal."

Szóval ezek az infóim.

Remények azért vannak, hátha a sok rajongóra való tekintet miatt végül befejezi a könyvet.

Én naponta nézem az oldalát www.stepheniemeyer.com , hátha lesz fent újabb infó.

H.

Ui.: remélem, nem nagyon voltam kusza. :D

2009. ápr. 22. 14:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Ja, nem írtam, hogy csak 12 fejezet van kész belőle.

H.

2009. ápr. 22. 14:26
 3/3 anonim ***** válasza:
én 12 fejezetet olvastam, nekem azt mondta egyik barátnőm, hogy ő egy külföldi rajongói oldalon azt látta, hogy 20 fejezet kész van már, de azt a nyolcat nem küldte el senkinek sem az írónő.
2009. jún. 14. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!