Regényírás, könyvírás. Tapasztalatok?
Én 14 vagyok,fiú,és én is szeretek írni könyveket.
Én is csak úgy unalmamban szoktam,de inkább csak rövid,5-10 perces rémmeséket.
Szerintem ne nagyon olvass könyveket,ne hallgass rock-zenéket,stb.,csak a könyvedre koncentrálj!
Mert már én is voltam úgy,hogy elkezdtem írni,"morbid hangulatú" könyvet írtam,eljutottam a negyedéig,aztán hallgattam egy vidám zenét,és a könyvem is vidám lett.
Na meg persze láttam egy filmrészletet,stb.,úgyhogy a végén már olyan cifra hangulatú lett,hogy az csak na! :)
Szóval ha olvasol,akkor romantikus,vagy szerelmes,de igazából olyant,ami illik a könyved hangulatához,érzelemvilágához!
Ez vonatkozik a zenékre,stb.-re!
Remélem tudtam segíteni! :D
Első vagyok.
De,már gondoltam rá,nem is egyszer,mert fogalmazásból ötös vagyok,meg elég "fura(morbid,kissé elvont ötleteim vannak)",de valahogy mindig eszembe jut,hogy még csak 14 vagyok,és már,hogy adnák ki! :(
2. válaszoló: Az jó én még ott nem tartok. Remélem először kiadják még az is elég sokba fog kerülni.De nekem is lesz mire :)
1.válaszoló: Attól függetlenül hogy 14 vagy még kiadhatják. Sok híres író már 9-10 éves korában megírta az első regényét és ki is adatta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!