Honnan tudnám beszerezni Kiss József László: Parancsolsz egy kézigránátot? C. könyvét?
Segítsen valaki légyszi! Karácsonyi ajándéknak szánom, de már fél éve hiába keresem, sehol semmi.
Nem baj, ha használt, csak már találnék egy példányt!
Ha valaki letölthető, kinyomtatható változatban tud valahol, az is nagyon érdekelne.
Köszönöm, ha segítetek!
Ezt az oldalt találtam, ahol egyáltalán létezik ez a könyv, bár azt írják, hogy jelenleg nincs a raktáron. Bal oldalt tudsz előjegyezni, esetleg e-mail-t is írhatsz.
Sajnos ezen már túl vagyok. Fél éve előjegyeztettem több ilyen antikvár oldalon, de sehol semmi. :(
Azért köszönöm szépen!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Pár napja láttam a bookline-on, hogy árulnak egy antikvár példányt 25.000 Ft-ért! Eszméletlen!
Valamint a vaterán is van fent pillanatnyilag 3 eredeti példány. Nem olcsón.
Bezzeg ,amikor én kerestem sehol nem volt elérhető, de sikerült hozzájutnom egy digitalizált változathoz. Azt el tudom küldeni, ha érdekel.
Nagyon-nagyon ritkán lehet ráakadni egy-egy antikváriumban, de akkor is nagyon drágán. Én tavaly nyáron vettem meg a páromnak születésnapjára, akkor 10.000 Ft-ért. Ha még netán mindig nem sikerült megvenned, akkor most láttam rá lehetőséget, mert a bookline oldalán láttam antikvár példányt:
üdv, P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!